Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022

Uranus in semnele zodiacale


Influenta planetei Uranus in astrograma natala.

Uranus este planeta schimbarilor si a originalitatii, care simbolizeaza evenimentele neasteptate din viata. Uranus da nastere schimbarilor bruste si oportunitatilor spontane. Ne trezeste, ne socheaza, face revolutie. Raspunde pentru manifestarile geniului uman, care aduce inovatii in arta sau stiinta.

Cat de des faci ceva fara un motiv aparent? Te simti atras de o munca neobisnuita si de oameni originali care ies din tipare? Ti se pare ca esti mai inventiv decat cei din jur? Esti interesat de stiinta moderna si de ultimele descoperiri? Se intampla sa faci declaratii socante?

Uranus in zodii

Nativul cu un Uranus puternic pe harta natala va raspunde afirmativ la aceste intrebari. Pentru a intelege cum iti poti folosi cel mai bine originalitatea si inventivitatea, trebuie sa stii in ce zodie se afla Uranus in astrograma ta natala.

Planeta Uranus este asocitata cu vointa interioara si energia ta ascunsa. In unele privinte, puterea lui este similara cu cea a lui Marte. Diferenta consta in faptul ca Uranus este o energie profund ascunsa in interiorul nativului, un scop inconstient, care se descopera treptat pe parcursul intregii vieti. Dupa cum explica un astrolog renumit, Evangeline Adams, unii oameni pot fi puternici chiar daca sunt invalizi fizic, iar altii, care sunt inzestrati cu o energie enorma, o risipesc inutil. In primul caz, Uranus este puternic aspectat, iar Marte este in cadere. In al doilea caz, avem un Marte puternic si un Uranus slab.

Pozitia lui Uranus pe harta natala arata daca ai o minte inventiva si daca esti atras de idei originale si indraznete. Spune cu ce talente ai fost inzestrat, daca dai de lucruri neobisnuite la locul de munca, in timpul calatoriilor si in relatii cu oamenii, si cat de des au loc evenimente neasteptate si memorabile in viata ta.

Uranus arata cum se manifesta dorinta de libertate si individualitate, cum se formeaza o conexiune intuitiva cu constiinta universala, care genereaza idei creative si impulsuri, care ajuta la intelegerea vietii cu toate problemele ei. Prezinta motivele dorintelor, sperantelor si obiectivelor, mai ales ale celor sociale, arata ce prieteni isi va alege nativul si la ce grupuri va adera.

Uranus este un simbol al originalitatii, nonconformismului, extravagantei, excentricitatii, spontaneitatii, al faptelor si actiunilor neasteptate si spontane, precum si al diverselor schimbari, modificari, transformari atat pozitive, cat si negative. Uranus ajuta oamenii sa se apropie de intelegerea adevarului. Sub influenta lui se prabusesc vechile idei si conceptii despre lume si in locul lor vin altele, se regandesc valorile spirituale si morale.

Daca Uranus are o pozitie puternica in horoscopul tau, cel mai degraba, esti o persoana independenta si inventiva. Te poti imbraca in tinute neobisnuite, poti sa creezi un stil propriu si sa inventezi accesorii noi. Mentalitatea ta ultra-avansata ii atrage pe cei din jur. S-ar putea sa ai chiar si abilitati extrasenzoriale. Uranus este forta calauzitoare, care sta in spatele clarviziunii.