Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Uranus in Scorpion

(Perioade aproximative: 1974-1981, 2058-2064)

Semnul zodiacal Scorpion este una dintre cele mai bune pozitii pentru Uranus. Dorinta de schimbare, impulsivitatea si spontaneitatea sunt calitatile caracteristice ale Scorpionului. Planeta revolutionarilor si inovatorilor se simte in aceasta pozitie mai bine ca niciodata. Prin sclipirea din ochi si vocea lor misterioasa, acesti nativi emana ceva mistic si totodata infiorator.

Valul puternic de emotii, care adesea ii copleseste pe cei nascuti cu Uranus in Scorpion, poate duce la circumstante fatale, dar asta nu sperie si nu opreste aceasta combinatie iubitoare de libertate. Cu toate acestea, astrologii le recomanda acestor nativi sa invete sa-si controleze emotiile sau, cel putin, sa le retina. Trebuie sa-si franeze sentimentul de razbunare, pentru ca acesta ii poate duce in abisul urii si cruzimii (persoanele nascute cu Uranus in Scorpion deseori manifesta lipsa de echilibru, toleranta si consecventa).

Daca nu inveti sa-ti stapanesti emotiile, poti sa distrugi relatiile cu toata lumea. Primii loviti sunt membrii familiei si rudele. Nativii cu Uranus in Scorpion tind sa-si arate emotiile mai intens decat alti reprezentanti ai acestei zodii. In cazul unor aspecte nefavorabile, acesti oameni devin tirani si despoti. Fiind foarte severi si exigenti cu propria persoana, ei nu-i iarta pe altii pentru greselile comise si nu fac compromisuri. Nu uita raul si pot fi foarte razbunatori.

Nativii cu Uranus in Scorpion pot apara cu maxima inversunare niste idei complet nebunesti, daca acestea li se par justificate si corecte. Nu sunt obisnuiti sa cedeze nici o iota, de aceea lupta pana la capat. Sunt niste lideri hotarati si independenti, pregatiti sa faca tot ce este necesar pentru binele omenirii. Avand un caracter puternic si o vointa de fier, intotdeauna duc la bun sfarsit tot ce-si propun.

Persoanele nascute cu Uranus in zodia Scorpion ocupa in viata o pozitie activa, nu se adapteaza la nevoile altora si rup cu usurinta relatiile invechite. Pentru asta deseori capata renumele de reformatori grosolani si lipsiti de tact. Dar acestor entuziasti inflacarati nu le pasa: nativii cu Uranus in Scorpion nu vad in conflicte decat partile lor pozitive, considerandu-le a fi motorul progresului.

Dorinta de a schimba regulile si obiceiurile deseori ii aduce pe acesti nativi in societati secrete, in care se discuta despre actiuni si reforme radicale. O viata agitata, plina de intorsaturi periculoase, ii multumeste in totalitate. Acesti nativi sunt predispusi la acte de terorism si sadism, pentru ca le considera a fi instrumente necesare pentru schimbari radicale. Intotdeauna au fost in fruntea revolutiilor si loviturilor de stat.