Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Calcul Astrograma Natala – Interpretare Astrograma

Toata lumea isi cunoaste data nasterii si, respectiv, semnul zodiacal. In total, sunt 12 semne zodiacale si fiecare zodie corespunde cu o anumita perioada din an – aproximativ o luna. Dar anul are totusi 365 de zile si persoana nascuta in oricare dintre aceste zile va avea un caracter unic si un destin aparte, deosebit de destinul oricui altcuiva. Astfel, devine clar ca horoscopul care tine cont doar de zodia natala (semnul zodiacal in care se afla Soarele la momentul nasterii), nu poate oferi informatii exacte si complete. Fiecare dintre noi are un horoscop personal unic, care reflecta cel mai bine realitatea.

Ce este astrograma natala?

Astrograma natala reprezinta o harta a cerului la momentul nasterii individului. Este necesara pentru alcatuirea horoscopului personal, care se bazeaza pe pozitia corpurilor ceresti la momentul nasterii, care au o influenta considerabila asupra sortii, inclinatiilor si caracterului omului.

Astrograma natala personala

Persoanele nascute in aceeasi zi sunt diferite si acest fapt se datoreaza cerului aflat in permanenta schimbare. Chiar si gemenii sunt diferiti, pentru ca se nasc la o diferenta de cateva minute, iar timpul in care pozitia planetelor se schimba se numara in secunde. Datorita acestei miscari continue, fiecare om este inzestrat cu caracteristici unice. Astrograma natala permite omului sa se cunoasca pe el insusi, sa-si descopere punctele forte si slabe si astfel, in cele din urma, sa-si poata realiza potentialul si sa cunoasca fericirea adevarata.

Cum se calculeaza astrograma natala?

Pentru calcularea astrogramei natale trebuie sa cunosti nu numai data nasterii, dar si locul nasterii si ora exacta. Harta natala reprezinta o schema a univerului, care reflecta pozitia Soarelui, a Lunii, a tuturor planetelor din sistemul solar si a altor corpuri ceresti fata de un anumit punct geografic intr-o anumita clipa din zi. Astrograma se calculeaza pentru a fi interpretata ulterior. Horoscopul personal natal poate defini caracterul, temperamentul, abilitatile si principalele tendinte in soarta unei persoane.

Calculeaza astrograma gratuit, introducand in campurile de mai jos datele necesare:
: