Ascendentul zodiacal

Ascendentul – constelatia zodiacala de la rasarit, in momentul nasterii. Calcul si interpretare ascendent.

Ascendent – calcul si interpretare


Zodia ta de la rasarit

Ascendent

Zodia natala, in care se afla Soarele la momentul nasterii, este cunoscuta de aproape oricine, putini insa stiu ca exista si o alta zodie cu o influenta foarte mare asupra caracterului si personalitatii fiecarui nativ – Ascendentul, semnul zodiacal care se ridica la răsărit în momentul naşterii.

Ascendentul reprezintă unul dintre cele mai importante elemente ale horoscopului personal – al doilea factor ca importanta dupa pozitia Soarelui. Este cuspida Casei I, punctul de la care începe numerotarea celor 12 case astrologice. Ascendentul are o influenta extrem de mare asupra personalitatii, temperamentului si chiar asupra aspectului fizic. Ascendentul reprezinta amprenta nativului: caracteristicile unice, care-i sunt atribuite din momentul nasterii. Pentru a obtine o imagine cat mai completa a personalitatii unei persoane, caracteristicile zodiei natale trebuie corelate cu caracteristicile Ascendentului.

Ascendentul se calculeaza in functie de ora, data si locul nasterii. Pentru un calcul cat mai exact, trebuie sa cunosti ora si minutul la care te-ai nascut: o eroare de 4 minute poate schimba pozitia Ascendentului cu aproximativ 1°. Asadar, pentru a-ti calcula Ascendentul, introdu datele necesare in casetele de mai jos.:

Caracteristicile nativilor cu Ascendent in zodia:

Recomanda si prietenilorCalculeaza astrograma natala

Interpretare Astrograma

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...