Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Ascendent in Pesti

Nativul nascut cu Ascendent in Pesti este o persoana sensibila, plina de compasiune, capabila sa se adapteze la orice situatie si foarte visatoare. Toate realizarile lui se datoreaza viselor spontane si intelegerii subtile a lucrurilor. Perspicacitatea mistica a acestui nativ il ajuta sa inteleaga intuitiv natura umana. Este inzestrat cu un pronuntat talent artistic si muzical. In relatia cu lumea din jur, astfel de oameni sunt dispusi spre sacrificii, care se manifesta printr-o atitudine servila fata de altii sau prin mucenicie pasiva. Sunt foarte sensibili la factorii externi. Nu se pot baza intotdeauna pe propriile forte, insa mereu incearca sa-i ajute pe altii. Oamenii din jur deseori ii considera rupti de realitatea de zi cu zi.

Nativii cu Ascendent in Pesti se disting printr-un nivel inalt de dezvoltare a perceptiei si a intelegerii problemelor religioase, mistice si mitologice. Tind sa petreaca o mare parte din timp intr-o lume a viselor si iluziilor. Isi trag puterile din romantism si trairi sentimentale. Se adapteaza foarte greu la un mediu stresant, apasator sau deprimant. Au tendinta de a exagera problemele din viata reala de zi cu zi.

Nativii cu un nivel inalt de dezvoltare pot sa devina cu adevarat intelepti si, datorita intelegerii profunde a vietii, sa urmeze principiul neimpotrivirii la rau prin violenta. In acest scop, trebuie sa se accepte pe ei insisi si sa accepte lumea asa cum e ea, privind evenimentele din jur cu atentie impartiala. Nativii cu un nivel slab de dezvoltare produc impresia unor persoane moi. Multi cred ca sunt usor de condus, supunandu-i intentionat propriei vointe. Acesti nativi adora sa se planga de viata lor si sa primeasca compasiune din partea celor din jur indiferent de ce s-ar plange – sunt rareori judecati si aproape intotdeauna compatimiti.

Acest aspect denota o persoana foarte receptiva si sensibila la suferintele oamenilor. Nativul cu Ascendent in Pesti este predispus in autoexprimare la izbucniri emotionale, care complica intelegerea clara a adevarului. De regula, acesti nativi sunt generosi si milostivi in limitele rationalului. Sunt inzestrati cu o mare sensibilitate, evita instinctiv conflictele si prefera sa ignore aspectele negative ale umanitatii si ale propriei persoane. Isi pot dezvolta spiritul practic prin orientarea spre aspectele accentuate de catre dusmani, imitandu-i cu exactitate, prin constientizarea si ancorarea in realitate a starilor emotionale inferioare, cu care isi incarca, in mod inconstient, atat viata exterioara, cat si cea interioara.

Nativul cu Ascendent in Pesti nu este inzestrat cu multa energie fizica, dar poate sa-si traga puteri din surse supreme prin concentrarea intuitiei. Este plin de compasiune, visator, calm si linistit. Prefera sa nu dea ochii cu esecul. Daca simte ca poate sa piarda, isi pierde increderea in succes si nu incearca sa remedieze situatia. Foloseste eficient potentialul tamaduitor al muzicii, cu ajutorul ei poate depasi cele mai apasatoare stari. Reactioneaza extrem de emotional la toate evenimentele din jur.