Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Horoscop Numerologic 2022

Previziuni numerologice pentru anul 2022 (in functie de cifra destinului)

Vibratia universala a anului 2022 va fi cifra 6, care inseamna, in special, “asumarea responsabilitatii”. Anul trecut a adus multe schimbari in viata noastra, si acum a venit timpul sa te obisnuiesti cu noul ritm si sa profiti la maxim de noua realitate. Daca pe parcursul anului 2021 ai simtit ca esti in pragul esecului, in anul 2022 vei reusi sa te pui tot mai ferm pe picioare.

Numerologie 2022

Pentru a afla care este cifra destinului tau, aduna toate cifrele din data de nastere pana cand obtii un singur numar de la 1 la 9 (Cifra destinului – calcul si interpretare). De exemplu, daca te-ai nascut la data de 08.11.1984, calculul se face in felul urmator: 0+8+1+1+1+9+8+4=32=3+2=5, asadar 5 este cifra destinului tau si totodata codul tau numerologic.

Cifra destinului 1. Daca cifra destinului tau este 1, pe parcursul anului 2022 schimbarile vor fi inevitabile, dar cele mai multe dintre ele se vor produce la initiativa ta, si nu din cauza circumstantelor din jur. Este randul tau sa comanzi, asa ca pregateste-te sa-ti exprimi ideile. Marea intrebare este daca iti vei dori sa le si aplici.

Cifra destinului 2. Pentru cifra 2 anul 2022 va fi o perioada de rabdare si parteneriat. Va fi un an foarte important, in care va trebui sa te adaptezi la noua realitate. In anul 2022 va trebui sa te concentrezi asupra oamenilor pe care ii consideri apropiati. Fie ca esti singur si iti cauti jumatatea, fie ca ai deja o relatie de cuplu, vei avea parte de un an plin de romantism.

Cifra destinului 3. In anul 2022 viata iti va oferi numeroase oportunitati sa adaugi ceva nou in rutina zilnica, sa te muti de exemplu, sau sa-ti schimbi locul de munca sau sa faci ceva ce iti va permite sa iesi din zona de confort. Ti se ofera sansa sa-ti schimbi viata, asa ca cel mai bine ar fi sa accepti faptul ca la sfarsitul anului 2022 viata ta va fi complet diferita de cum a fost. Nu lupta cu schimbarile, incearca sa le accepti.

Cifra destinului 4. In anul 2022, vei avea multa munca de facut, prin urmare, daca sperai va te vei relaxa si te vei bucura de viata, sa stii ca Universul are alte planuri pentru tine. A venit timpul sa tragi tare, sa dai tot ce ai mai bun si sa-ti arati adevarata valoare. Oamenii vor fi gata sa te ajute daca vor vedea ca-ti dai silinta. 2022 este anul care te va face mai puternic.

Cifra destinului 5. In anul ce vine vei avea mai multe oportunitati, care vor aparea una dupa alta. Spre sfarsitul anului 2022 vei deveni, cel mai degraba, o persoana complet diferita. Vei capata in sfarsit adevarata libertate, asa ca este timpul sa te eliberezi de atasamentele si gandurile vechi, care te tin in loc. A venit vremea sa-ti deschizi aripile.

Cifra destinului 6. Cifra destinului tau coincide cu vibratia anului 2022, ceea ce face ca acest an sa fie o perioada speciala pentru tine. Anul care vine iti va schimba radical viata, asa ca pregateste-te pentru evenimente neasteptate. Pe langa momente placute, in viata ta vor aparea multe responsabilitati de la care nu te vei putea eschiva. Asadar, este timpul sa te apuci de o munca dificila, dar care merita orice efort depus.

Cifra destinului 7. Anul 2022 iti va permite sa te relaxezi si sa te odihnesti mai mult, dar o parte din timp va trebui totusi dedicata dezvoltarii personale. Ce sa faci, in anul ce vine de asta va fi nevoie. Conecteaza-te la propriul sine si intelege in sfarsit de ce ai nevoie si ce ti-ai dori sa faci. Abia atunci vei incepe sa te misti inainte.

Cifra destinului 8. A sosit momentul sa capeti mai multa incredere in tine si sa le arati tuturor cat de departe esti gata sa mergi pentru a obtine ceea ce-ti doresti. In anul 2022, cu siguranta vei reusi sa satisfaci atat propriile asteptari, cat si asteptarile celor din jur. La sfarsitul anului munca iti va fi rasplatita, asa ca nu lasa pe nimeni si nimic sa-ti stea in cale.

Cifra destinului 9. Anul 2022 va parea a fi mai degraba un sfarsit a ceva, decat un inceput, dar nu te speria. Vei avea ocazia sa incepi totul de la zero si vei intelege ca ai ajuns mult peste nivelul unor persoane din anturajul tau. Nu va fi usor, caci rareori ne dorim sa ne despartim de oamenii apropiati. Insa cu cat te vei opune mai mult schimbarilor, cu atat mai mult Universul ti le va impune, asa ca accepta-le mai bine cu bucurie. Schimbarile care se vor produce vor forma temelia noii tale vieti.


Editor: Alex Baleanu, 16.11.2021

Alte articole interesante:

  • Yin si Yang in astrologia compatibilitatii
    Yin si Yang in astrologia compatibilitatii

    Compatibilitatea in functie de principiul masculin Yang si cel feminin Yin.

  • Zodiac Chinezesc 2021 pentru toate zodiile
    Horoscop Chinezesc 2021

    Horoscop anual 2021 pentru semnele din zodiacul chinezesc.

  • Cat de tolerante sunt semnele zodiacale?
    Ce spune data nasterii despre tine?

    Temperamentul si caracterul in functie de data nasterii.

  • Atitudinea semnelor zodiacale fata de vicii
    Horoscopul viciilor

    Atitudinea semnelor zodiacale fata de alcool, fumat si dulciuri.

  • Numerologia sentimentelor
    Numerologia sentimentelor

    Numerologia in cuplu: ciclul sentimental de 9 ani.

  • Cum e dragostea dupa zilele saptamanii?
    Dragostea dupa zilele saptamanii

    Compatibilitatea in cuplu in functie de ziua in care s-au nascut partenerii.