Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Horoscop 2023

Previziuni pentru anul 2023 al Iepurelui Negru de Apa.

Horoscop 2023 – Anul Iepurelui Negru de Apa
(22 ianuarie 2023 – 9 februarie 2024)

Conform horoscopului chinezesc anul 2023 va incepe pe 22 ianuarie 2023 si se va incheia pe 9 februarie 2024. In aceasta perioada ne vom afla sub guvernarea Iepurelui de Apa. Negru va fi culoarea predominanta, dar, intrucat planeta guvernatoare a anului 2023 va fi Venus, printre culorile norocoase ale anului se vor numara inclusiv bleu si albastru.

Horoscop Chinezesc 2023

Cum va fi anul Anul Iepurelui Negru de Apa?

Anul Iepurelui de Apa va fi o perioada linistita si armonioasa, pentru ca si Iepurele este un animalut bland, pufos si afectuos. Iepurii sunt familisti si se dedica mult celor dragi, prin urmare, in acest an trebuie sa acordati mai multa atentie persoanelor apropiate. Venus va contribui, la randul ei, la schimbari placute pe plan personal si pentru multe zodii va fi o perioada favorabila pentru casatorie sau nasterea unui copil. Apa, fiind un element flexibil, va ajuta la solutionarea diplomatica a oricaror neintelegeri si conflicte.

Horoscopul pentru anul 2023 ne informeaza cu privire la evenimentele, care se pot produce in viata zodiilor in anul Iepurelui de Apa. Multe dintre acestea vor avea un impact pozitiv, iar in cazul in care urmeaza sa va confruntati dificultati, astrele va vor indruma pe calea cea buna si va vor oferi sfaturi valoroase ca sa fiti perfect pregatiti pentru a depasi cu bine orice situatie.