Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capricorn Horoscop Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Horoscop 2023 Capricorn

Previziuni generale

Anul 2023 al Iepurelui de Apa aduce nativilor din zodia Capricorn descoperiri si oportunitati noi. Vor avea loc o multime de evenimente, insa rezultatul final va depinde in mare parte de reprezentantii zodiei.

Pentru atingerea obiectivelor stabilite va fi nevoie de multa munca, energie si timp. O atentie aparte trebuie acordata dezvoltarii personale si imbunatatirii relatiilor cu colegii de serviciu.

Inceputul anului 2023 va fi o perioada linistita, fara evenimente notabile sau schimbari neasteptate.

La un moment dat, Capricornii vor avea impresia ca nu se mai intampla nimic in viata lor, insa este doar o pauza temporara. Linistea nu va dura decat pana la jumatatea primaverii, iar din mai viata va deveni mai agitata.

Capricornii vor avea timp sa-si mobilizeze fortele si rezervele pentru o munca productiva si la sfarsitul primaverii se vor bucura de o ascensiune in sfera profesionala.

Vara sfatul astrelor este sa adopte o atitudine prudenta, intrucat sunt posibile schimbari, care le pot afecta statutul profesional. Pe plan personal nu se anunta nimic nou, atentia Capricornilor va fi focusata in intregime asupra muncii, nelasand loc pentru emotii sau sentimentalisme.

Horoscopul le recomanda Capricornilor sa fie mai increzatori in sine, sa evite deciziile impulsive si sa se concentreze asupra intaririi statutului profesional si imbunatatirii relatiilor parteneriale.

Este important sa-si organizeze viata astfel incat sa aiba suficient timp atat pentru munca, cat si pentru viata personala.

Cariera

La inceputul anului 2023 Capricornii vor traversa o perioada pasiva, in care lucrurile pe plan profesional vor stagna. Unii nativi, la un moment dat, vor fi pe punctul de a-si schimba domeniul de activitate.

Astrele ii sfatuiesc totusi sa nu se grabeasca si sa nu ia decizii pripite. E nevoie de putina rabdare – primavara lucrurile se vor pune in miscare. Volumul de munca va creste, vor aparea noi responsabilitati, insa, cel mai degraba, fara efecte asupra veniturilor.

Si in acest caz horoscopul le recomanda Capricornilor sa aiba rabdare, sa astepte, sa nu-si dea demisia si sa nu se certe cu conducerea. Majorari salariale si avansari in plan profesional se anunta in vara anului 2023.

Oamenii de afaceri, de asemenea, trebuie sa aiba rabdare si sa astepte pana la sfarsitul primaverii. Sfarsitul lunii mai va marca inceputul perioadei favorabile pentru activitate profesionala, realizarea planurilor, dezvoltarea afacerii si cautarea de parteneri sau angajati noi.

In anul 2023 experimentele si afacerile dubioase ar trebui evitate, apelati la metodele verificate pana acum si lucrati cu parteneri de incredere.

Finante

Odata cu venirea anului Iepurelui de Apa, fluxul financiar va slabi si multi reprezentanti ai zodiei Capricorn vor simti lipsa acuta de lichiditati. Va trebui sa se impace cu aceasta situatie – chiar daca vor avea mai multe responsabilitati, veniturile vor ramane aceleasi. Va fi nevoie de rabdare – castigurile vor creste vara. Atunci Capricornii isi vor permite orice placere, vor face achizitiile mult dorite, se vor bucura de calatorii si cadouri.

Vara banii vor veni din abundenta, Capricornii vor avea parte de surprize placute sub forma de bonusuri generoase, cadouri in bani, cresteri salariale si restituirea imprumuturilor.

Darurile astrelor n-ar trebui irosite, se recomanda ca banii sa fie investiti in proiecte promitatoare.

La sfarsitul anului Capricornii trebuie sa fie prudenti in luarea deciziilor pe plan financiar, intrucat exista riscul sa cada in plasa escrocilor.

Dragoste

Relatiile romantice vor trece printr-o perioada de stagnare. Nativii singuri se vor concentra asupra muncii si vor fi prea ocupati sa se gandeasca si la viata personala. Intre timp, horoscopul pentru anul 2023 ii sfatuieste sa nu uite sa se odihneasca, sa iasa si sa se distreze cu prietenii.

Iepurele promite sa le scoata in cale persoana potrivita pentru o relatie frumoasa de durata. Astrele le vor oferi aceasta sansa in perioada mai-iunie 2023.

Capricornii, care sunt deja intr-o relatie, ar trebui sa o duca un nivel superior. Va fi o perioada ideala pentru reimprospatarea relatiei cu partenerul si reaprinderea pasiunii in cuplu. Iepurele le recomanda sa petreaca mai mult timp impreuna – sa se odihneasca, sa mearga la petreceri, sa calatoreasca si sa faca sport impreuna.

Capricornii casatoriti va trebui sa-si faca timp pentru familie, sa-si stabileasca, in sfarsit, prioritatile, sa decida ce e mai important – persoanele apropiate sau munca. Sinceritatea in cuplu le va garanta o relatie fericita si trainica.