Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capricorn Horoscop Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Horoscop Sexual Capricorn

Capricornii trebuie sa conduca in toate sferele vietii, inclusiv in sex. Ar trebui sa incerce pozitia “Orhideea” care le ofera posibilitatea sa domine si sa detina controlul. Tempoul miscarilor – un galop moderat. Tactica aleasa – mai putin egoism fata de partener. Bineinteles ca se gandesc si la propria placere. Rezultatul final este un orgasm simultan extraordinar de intens. Capricornii cauta parteneri devotati, afectuosi si in totalitate supusi.

Pozitia Orhideea preferata de nativii zodiei Capricorn

Daca esti Capricorn, te vei simti cel mai bine daca vei avea libertate deplina de actiune. Masajul erotic, un vin bun si aromele luxoase iti vor intensifica placerea sexuala.

Managaierile gingase, senzuale, dar insistente trezesc in Capricorni dorinte ascunse. Nativii din aceasta zodie mentin focul pasiunii in egala masura cu partenerii, ii rasfata cu mangaieri orale, care au un efect foarte puternic si asupra lor.

Zona erogena a Capricornilor este oarecum neobisnuita si se ascunde in partea din spate a genunchilor. Daca partenerul tau este din zodia Capricorn, nu uita sa stimulezi aceasta zona. Pozitiile sexuale potrivite pentru Capricorn sunt “Passiflora” si “Unicornul”. Acestea ii dezvaluie cel mai bine potentialul. “Passiflora” ofera o penetrare profunda, iar in pozitia “Unicorn” se formeaza o legatura emotionala si fizica profunda cu partenerul.

Pozitia Passiflora preferata de nativii zodiei Capricorn

Oricat de ciudat ar parea, preludiul cel mai bun pentru nativii din zodia Capricorn sunt jocurile intelectuale. De exemplu, “monopoly” sau nu o sa-ti vina sa crezi… “X si 0”. Absenta totala a hainelor va condimenta putin jocul. Capricornii sunt renumiti pentru nivelul de inteligenta ridicat, prin urmare, partenerul va trebui sa plateasca pentru faptul ca a pierdut…


Zone erogene Capricorn

Barbatul din zodia Capricorn adora cand femeia aluneca incet cu sanii pe fata lui, pe buze, piept si abdomen. Astfel de miscari il innebunesc.

Pozitia Phoenix preferata de nativii zodiei Capricorn

Femeia Capricorn se excita la maxim daca partenerul o saruta in zona abdomenului sau pe partea interioara a genunchilor. Zona din jurul buricului este extrem de sensibila la femeile nascute in aceasta zodie, iar partea interioara a genunchilor se stimuleaza mai usor decat in cazul femeilor din alte semne zodiacale.

Atat barbatul, cat si femeia Capricorn se excita de la masajul spatelui, cand ii atingi corpul incet cu varful limbii, in miscari circulare, de jos pana sus.