Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Capricorn


(22 Decembrie - 19 Ianuarie)


Cum il cuceresti pe Capricorn?


Ratiunea in primul rand

Barbatii Capricorni sunt foarte calculati – este valabil in toate privintele, inclusiv in relatiile de dragoste. Ei au nevoia sa fie siguri ca se pot baza pe sprijinul sotiei, ca ea ii va ajuta in momentele grele si le va consolida statutul in societate.

Daca te astepti la romantism, la o dragoste pasionala si senzuala, mai bine renunta la ideea de a-l cuceri pe barbatul Capricorn. Inima lui aproape mereu este condusa de ratiune si acest lucru il incurca sa se dedice in totalitate iubirii.

El da impresia unei persoane sarcastice si nu prea vorbarete. Probabil si-a format deja in viziunea lui partenera ideala de viata si compara cu ea, in mod chibzuit, fiecare femeie pe care o intalneste in cale. Capricornii sunt atrasi de femeile nobile, amabile, linistite si corecte.

Barbatii din aceasta zodie iubesc cand sotia este interesata de afacerile lor si ii ajuta in ceea ce initiaza ei pe cat este posibil. Ei apreciaza bunele maniere si eleganta femeii. Daca ai adaptat imaginea alesei barbatului Capricorn, trebuie sa o pastrezi pana la capat, pentru a-l face sa te ceara de sotie.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...