Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capricorn Horoscop Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Cum il cuceresti pe Capricorn?


Ratiunea pe primul loc

Barbatii Capricorni sunt foarte calculati – este valabil in toate privintele, inclusiv in relatii de dragoste. Trebuie sa fie siguri ca sotia ii va sustine, ii va ajuta in momente grele si le va intari statutul in societate.

Daca te astepti la romantism, la o dragoste pasionala si senzuala, renunta mai bine la ideea de a-l cuceri pe barbatul Capricorn. Inima lui este aproape mereu condusa de ratiune si asta il impiedica sa se dedice in totalitate iubirii.

Barbatul Capricorn creeaza impresia unei persoane sarcastice si nu foarte vorbarete. Si-a creat probabil deja in mintea lui imaginea partenerei perfecte si compara cu ea foarte atent fiecare femeie pe care o intalneste. Capricornii se simt atrasi de femeile nobile, amabile, linistite si corecte.

Barbatilor din aceasta zodie le place ca sotia sa se intereseze de afacerile lor si sa-i ajute pe cat este posibil in tot ceea ce fac. Apreciaza bunele maniere si eleganta femeii. Daca ti-ai asumat imaginea de femeie perfecta pentru barbatul Capricorn, pentru a-l face sa te ceara de sotie trebuie sa o pastrezi pana la capat.