Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capricorn Horoscop Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Horoscop 2022 Capricorn

Previziuni generale

Pentru majoritatea nativilor din zodia Capricorn anul Tigrului de Apa va fi o perioada favorabila, care le va permite sa se autoperfectioneze si sa-si reevalueze valorile. In unele momente, Capricornii vor avea impresia ca in viata lor e haos, dar anume din haos apar lucrurile marete. In anul 2022, Capricornii vor avea nevoie de mai multa rabdare si o evaluare obiectiva a evenimentelor.

La inceputul anului nativii din aceasta zodie s-ar putea sa se confrunte pe plan profesional cu dificultati, care ii vor forta sa creasca si sa se maturizeze din punct de vedere spiritual. Capricornii vor avea sansa de a explora toate metodele de folosire a propriilor forte si resurse si de exprimare a talentelor si potentialului propriu.

Anul 2022 este anul oportunitatilor, in care trebuie constientizata importanta propriei valori si trebuie depasita orice bariera interioara.

Horoscop 2022 Capricorn: Cariera

In plan profesional, anul 2022 poate fi o perioada destul de dificila. Multi reprezentanti ai zodiei Capricorn s-ar putea sa ramana fara un loc de munca. Pentru majoritatea nativilor este insa un lucru bun, pentru ca ii va conduce spre o noua directie. De teama sa nu-si piarda locul de munca, multi reprezentanti ai zodiei nu reusesc sa vada alte perspective, si isi pot gasi o ocupatie pe placul lor numai daca se vor elibera de sarcinile de rutina.

In viata Capricornilor nimic nu se intampla ca prin minune. Rezultatele apar prin munca, iar dificultatile si problemele care apar pe parcurs ii fac sa devina mai puternici si mai intelepti.

De la jumatatea primaverii Capricornii vor incepe sa se gandeasca la initierea unei afaceri proprii. Va fi o perioada favorabila pentru inceputuri noi. Tigrul ii va sustine si le va oferi oportunitatea sa-si realizeze proiectele si obiectivele stabilite.

Capricornii care s-au obisnuit sa lucreze in echipa, de asemenea, nu vor trece neobservati si isi vor gasi un loc de munca cu perspective extraorinare de crestere.

A doua jumatate a anului 2022 va fi o perioada mai stabila si linistita, in care lucrurile vor merge lin si fara probleme. Astrele le recomanda nativilor din zodia Capricorn sa duca la bun sfarsit toate proiectele incepute ca sa foloseasca eficient si productiv perioada ramasa pana la sfarsitul anului.

Horoscop 2022 Capricorn: Bani

La inceputul anului multi Capricorni se vor confrunta cu dificultati financiare si vor avea impresia ca rezistenta le este pusa la incercare.

Perioada dificila din punct de vedere financiar va incepe cu o scadere semnificativa a veniturilor si lipsa unor noi posibilitati de castig. Cu toate acestea, astrele ii sfatuiesc pe reprezentantii zodiei sa nu dispere si sa nu intre in panica.

Capricornii trebuie sa se linisteasca, sa petreaca ceva timp cu familia, sa discute cu prietenii si persoanele apropiate. Multi nativi din aceasta zodie au rezerve puse pentru zile negre si acum se pot folosi de acei bani.

Situatia financiara se va imbunatati odata cu venirea primaverii. Dupa aceasta perioada dificila veniturile vor creste si afacerile vor incepe sa aduca profit. Capricornii vor avea, de asemenea, ocazia sa faca investitii, care le vor aduce ulterior beneficii considerabile.

In anul 2022 imprumuturile catre prieteni si cunoscuti trebuie evitate, pentru ca prea putine datorii vor fi restituite la timp. Capricornii la randul lor, de asemenea, trebuie sa evite sa ia bani imprumut si sa se fereasca, in special, de datorii purtatoare de dobanzi.

Vara Capricornilor li se recomanda sa-si faca timp sa se odihneasca, chiar daca acest lucru va necesita cheltuieli suplimentare. O vacanta le va reincarca bateriile si le va improspata mintea.

Horoscop 2022 Capricorn: Dragoste

Anul Tigrului Negru de Apa va fi o perioada foarte buna pentru Capricornii casatoriti. Acesti nativi vor reusi nu doar sa-si consolideze relatia cu partenerul de viata, dar sa si creeze in cuplu o atmosfera romantica, plina de armonie si intelegere.

Cuplurile care inca nu s-au decis sa-si mareasca familia se pot astepta la o surpriza placuta. In aceasta vara, multi Capricorni vor afla ca urmeaza sa devina parinti. Sigur ca vor aparea multe batai de cap, in schimb bucuria va fi una nemarginita.

Nativii singuri din zodia Capricorn vor avea parte de relatii pasionale si dinamice, insa majoritatea nu vor fi de durata si nu vor duce la casnicie. Multi vor fi totusi recunoscatori pentru experienta, pentru ca vor invata sa comunice si sa se inteleaga mai bine cu sexul opus, ceea ce le va fi foarte util in relatiile viitoare.