Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Capricorn


(22 Decembrie - 19 Ianuarie)


Femeia Capricorn

O trasatura de caracter distinctiva a femeii Capricorn este amabilitatea si abilitatea de a-si pastra calmul in orice situatie. Femeile din zodia Capricorn au un comportament ideal, prin urmare e destul de greu sa-ti dai seama din ce categorie de oameni fac parte.

Datorita stapanirii de sine si tendintei de a-si atinge obiectivele, femeile Capricorn par sa aiba mereu o dispozitie excelenta. Totusi, este o impresie gresita. Influentata de planeta Saturn, femeia Capricorn este predispusa la stari de mahnire si tristete, cand nu vede decat raul din jurul ei. Pentru a-si ridica moralul, femeia Capricorn trebuie sa consume o cantitate considerabila de energie interioara, asadar, in nici un caz nu rade de ea, nu o minti si laud-o mai des daca este cazul.

Pana cand femeia Capricorn va afla ce crezi despre ea cu adevarat, mai multe despre intentiile tale, situatia financiara si planuri de viitor, ea se va simti destul de inconfortabil. Cand femeia Capricorn isi va da seama ca are nevoie de tine si ca esti barbatul pe care il astepta toata viata, se va schimba uimitor de mult. Vei simti dragostea ei in fiecare gest, iti va oferi toata caldura si tandretea de care dispune. Femeia din aceasta zodie nu are incredere in sentimentele ei pana cand analizeaza si cantareste totul. Daca este convinsa ca a facut o alegere corecta, se linisteste si se arunca in bratele iubitului.

Nu putem spune ca toate femeile din zodia Capricorn sunt foarte frumoase, dar cu siguranta toate au un sarm deosebit si un farmec inepuizabil. In comparatie cu femeile din alte semne zodiacale, femeile Capricorn reusesc sa isi mentina tineretea mai mult timp.

Femeia Capricorn este o gospodina buna, locuinta ei este mereu curata, eleganta si extrem de confortabila. In viata familiala, intotdeauna respecta normele stabilite, obiceiurile si standardele de conduita.

Femeia Capricorn considera ca pentru a realiza ceva important in viata, prima data trebuie intotdeauna sa stabilesti un scop si sa-l urmaresti cu tenacitate si curaj, depasind toate obstacolele care-ti ies in cale.

Femeia Capricorn este o mama foarte exigenta. Ii invata pe copii sa-si respecte rudele, sa-i respecte pe oamenii mai in varsta, sa nu se abata de la reguli si sa se comporte exemplar. Femeia Capricorn are multa grija de copii si da dovada de o rabdare uimitoare, dar evita alintarea in educatia lor. Uneori, poate fi prea exigenta, dar in momentul in care copiii vor ajunge mari, o vor multumi pentru tot ce a facut pentru ei. O exceptie de la aceasta regula poate avea loc cand copiii depasesc perioada adolescentei. In aceasta perioada, conceptiile copiilor care isi doresc sa devina independenti si cele ale parintilor prea incapatanati difera prea mult. Cu toate acestea, mamele din zodia Capricorn dau dovada de ratiune si reusesc sa gaseasca un compromis multumitor pentru ambele parti.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...