Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capricorn Horoscop Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Capricornul la Serviciu

Seful-Capricorn se uita mereu cu un ochi la ceas, iar cu celalalt la cum lucrezi tu, iar urechile ii sunt mereu indreptate sa prinda orice conversatie personala la telefon. Acest superior dragut va veni neaparat pe la tine sa se asigure ca nu ai plecat de la lucru mai devreme cu cinci minute.

Daca o sa-i spui acestui sef, ca atentia lui te duce la cadere nervoasa, el iti va raspunde, ca e ceva normal, si ca iti poti permite fara nici o problema o cadere nervoasa. Dar numai in timpul pauzei de pranz, pentru ca raportul la care lucrezi, trebuie terminat pana la ora cinci seara.

Biroul sefului din zodia Capricorn, arata ca si cum stapanul lui a castigat premiul cel mare al asociatiei idiotilor impopotonati. Masa va fi un monstru facut din cel mai scump lemn, care poate fi cumparat cu bani, iar pe masa se va afla un system vechi de comunicatie, pentru ca posibilitatea de a-si face ordinele auzite de toata lumea, are un efect pozitiv asupra autoaprecierii sefului tau. Biroul Capricornului – este casa lui, pentru ca acolo el isi petrece cea mai mare parte a vietii.

Stilul lui de conducere este un amestec de dorinta de glorie, ambitie si sublinierea meritelor proprii. Ajuta-l sa incheie un contract de milioane, si tot ce te asteapta – este un mormait despre munca ta bine facuta. Dupa parerea lui, succesul depindea numai de el, iar tu – nu esti decat unul dintre instrumentele (gen telefon mobil), de care el se foloseste cu indemanare.

Colegii-Capricorni sunt linistiti si harnici. Ei pot fi prietenosi si tmizi sau retrasi. Nu o sa-i vezi niciodata distrandu-se in pauza de pranz ca Berbecii, sau vorbind la telefon ca Gemenii. Un Capricorn devotat muncii, nu are nici un minut liber pentru glume si palavrageala.

Orice Capricorn, care lucreaza de zece ani intr-o companie, avanseaza perseverent in cariera, si cu siguranta va ajunge in varful ierarhiei, pornind de jos. Capricornul are un singur scop – sa mearga inainte pana ajunge sus. Vestea buna: atata timp cat functia ta nu e in drumul lui, nu ai motive de ingrijorare. Vestea proasta: daca functia ta e in drumul lui, fie o sa iti refaci CV-ul, fie o sa te pregatesti pentru o lupta lunga si grea.

Poti sa-l opresti pe Capricorn, dar ca sa faci acest lucru, va trebui sa lucrezi mai mult, sa renunti la pauzele de pranz si sa nu mai scrii mail-uri prietenilor cand esti la lucru. Sunt inaltimi, pe care Capricornii nu le pot cuceri, dar daca vor gasi o solutie sau o cale alternativa acceptabila, se vor folosi cu siguranta de aceasta si vor face tot posibilul sa zbori de la lucru.

Sa-l tachinezi pe Capricorn – este un lucru usor si amuzant. Comporta-te ca si cum munca ar fi cea mai mare distractie a vietii tale. Glumeste cu colegii si in acelasi timp fa raportul anual, vorbeste la telefon, i-ati pauze de doua-trei ore si flirteaza cu colega-Balanta dn biroul de alaturi. Pragmaticul serios- Capricorn iti va arunca o privire plina de ura si va pleca.