Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capricorn Horoscop Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Horoscopul Miliardarului pentru Capricorn

Este necesar ca nativul din zodia Capricornul sa creada in sansa, si nu in propriile forte – atunci vor aparea banii, si faima, si reputatia. Nu va este de-ajuns sa aveti o situatie materiala buna – mai vreti ceva, de exemplu, “dominarea lumii”. Aduceti-va aminte de propria experienta: frica de a pierde ceva intotdeauna a dus la un esec financiar. Iar increderea, libertatea si independenta aduc venit financiar semnului vostru zodiacal. E mai bine sa lucrati singuri si sa nu confundati societatea privata cu ce de stat.

Astrele si banii

O reputatie buna are o valoare mai mare decat banii.

Acesti nativi sunt mai ascetici decat persoanele nascute in alte zodii. Nu isi dezvaluiesc situatia materiala, oricare ar fi aceasta, prefera sa o tina in secret, rar cand devin sponsori. Nu ajung repede la succes pe plan financiar. Vointa ii determina sa actioneze in aceasta privinta. Se intampla ca la o varsta frageda ei sa nu dispuna de prea multe. Imposibilitatea de a achizitiona lucrurile dorite si de a ocupa locul potrivit in societate, ii necajeste foarte mult. De aceea ei isi dau cuvantul sa obtina totul, si fac toata viata tot posibilul pentru a-si indeplini scopul. In acest caz, prosperitatea materiala este doar un mijloc de a obtine un statut social. Capricornii sunt foarte economi. Cheltuiesc putin pe distractii si pe nevoi personale, si numai daca sunt nevoiti. Chiar daca au averi inimaginabile, ei pot sa nu se foloseasca de acestea, imbracandu-se, de exemplu, intr-un costum ponosit, economisind pe alimente si transport. Si din aceasta cauza majoritatea considera ca sunt zgarciti.

Lunile cele mai favorabile din fiecare an, din punct de vedere financiar, sunt februarie si august. Perioadele potrivite pentru afaceri pe viitor: 16 iulie 2014 – 11 august 2015; 19 decembrie 2020 – 14 mai 2021.