Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Capricorn


(22 Decembrie - 19 Ianuarie)


Horoscop Erotic Capricorn

Femeia

Femeia nascuta in aceasa zodie este mereu macinata de contradictia intre dorintele ei si posibilitatea de a le satisface. Este atragatoare si se indragosteste repede, dar in acelasi timp este controlata de prejudecati. Din aceasta cauza pasiunea ei nu se poate manifesta si genereaza multe complexe.

Simtind dorinta femeii Capricorn, barbatii sunt atrasi de ea, dar raman stupefiati cand dau de imaginea inocenta pe care o creeaza. Dorintele acumulate inlatura uneori orice bariera si ea se avanta in aventuri, uitand de toate principiile si uimindu-l pe partener cu pasiunea ei. In casnicie, nu este cea mai fidela sotie. Este cuprinsa de remuscari in astfel de cazuri, dar dupa un timp iarasi nu rezista tentatiei.

La batranete aceste femei devin retrase si rautacioase.

Barbatul

Barbatul Capricorn isi stabileste cu precizie prioritatile, un lucru apreciat mult de femei. Este realist si mereu gaseste o cale pentru a-si realiza scopul. In relatiile cu femei are succes aproape intotdeauna. Dar acest lucru nu-l face un colectionar. El ramane fidel pentru mult timp persoanei de care este atras si stie sa asculte dorintele erotice ale unei femei.

Sexul cu el este intotdeauna senzual, un lucru extrem de apreciat de femei. Capricornul este o fire inchisa si nu isi dezvaluie tainele erotice, dar este poate totusi sa se deschida si sa-si arate toata pasiunea. De cele mai multe ori, incercarile de a-l convinge sa se casatoreasca nu aduc rezultate.

Barbatul Varsator tine mult la propria independenta si isi creeaza o familie numai daca vrea asta cu adevarat. In casnicie, devine un tata excelent, iar cu timpul, sotia incepe sa-l atraga tot mai mult.

Compatibilitate perfecta cu: Fecioara, Taur, Scorpion, Pesti
Compatibilitate medie cu: Berbec, Rac, Balanta
Incompaibili cu: Varsator, Leu