Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capricorn Horoscop Capricorn (22 Decembrie - 19 Ianuarie)

Horoscop Erotic Capricorn

Femeia Capricorn

Femeia nascuta in aceasa zodie este mereu macinata de contradictia intre dorintele ei si posibilitatea de a le satisface. Este atragatoare si se indragosteste repede, dar are o multime de prejudecati care nu o lasa sa-si manifeste emotiile si genereaza multe complexe.

Simtind dorinta femeii Capricorn, barbatii incearca sa se apropie de ea, dar raman stupefiati cand dau de imaginea inocenta pe care ea si-o creeaza. Uneori, dorintele acumulate reusesc sa inlature orice bariera, femeia Capricorn uita de toate principiile, se lasa dusa de val si isi scoate pasiunea la iveala. In casnicie, nu este cea mai fidela sotie. Cu toate ca are remuscari cand isi inseala partenerul, dupa un timp iarasi nu rezista tentatiei.

La batranete multe femei din aceasta zodie devin retrase si rautacioase.


Barbatul Capricorn

Barbatul Capricorn isi stabileste clar prioritatile si pentru asta femeile il apreciaza foarte mult. Este realist si mereu gaseste o cale pentru a-si realiza scopul. La femei aproape intotdeauna are succes, dar asta nu-l face un colectionar. Barbatul Capricorn ii ramane fidel mult timp persoanei de care este atras si este foarte atent la dorintele erotice ale partenerei.

Sexul cu nativul din Capricorn este intotdeauna senzual, si asta le place femeilor foarte mult. Barbatul Capricorn este un om destul de inchis si nu isi dezvaluie tainele erotice, dar in pat poate totusi sa se deschida si sa-si arate toata pasiunea. Incercarile de a-l convinge sa se casatoreasca cel mai adesea nu aduc rezultate.

Barbatul Capricorn tine mult la propria independenta si isi creeaza o familie numai daca vrea asta cu adevarat. Devine un tata excelent, iar cu timpul, se simte tot mai atras de sotie.


Compatibilitate perfecta cu: Fecioara, Taur, Scorpion, Pesti

Compatibilitate medie cu: Berbec, Rac, Balanta

Incompatibili cu: Varsator, Leu