Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Chinezesc 2021 – Anul Bivolului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc 2021

Horoscop Chinezesc 2021: Noul an 2021 va fi anul Bivolului Alb de Metal. Bivolul este un animal puternic si nobil, harnic si domol, si tot anul urmator lucrurile se vor desfasura in contextul acestor caracteristici. Pe de o parte, va fi o perioada pentru munca, pe de alta parte – pentru odihna. De unde aceasta contradictie? De la faptul ca Bivolul, cum am mentionat deja, este un animal lent, greoi (nu doar din punct de vedere fizic, dar si psihic), dar extraordinar de muncitor. Mediul ideal pentru Bivol este acela in care exista deja un loc de munca familiar si nu-i nevoie de schimbari. Evitarea schimbarilor este perceputa de Bivol ca odihna, dar multi dintre noi vad in asta doar reticenta de a parasi zona de confort si de a-si imbunatati viata. In mare parte asa este.

Anul Bivolului este o perioada perfecta pentru realizari pe plan profesional. Bivolul nu tolereaza trandavia: va trebui sa va apucati serios de treaba. Daca vreti sa invatati ceva nou, ar trebui sa alegeti ceva cu adevarat util si practic, ceva ce va poate aduce beneficii considerabile in viitor.

In ceea ce tine de dragoste si relatii, Bivolul este o fiinta inerta. Atentia lui se castiga greu, in schimb Bivolul tine foarte mult la persoanele apropiate si in relatii sentimentale este chiar posesiv. Niciodata nu renunta la ce-i a lui si nu se uita in alta parte, dar in schimb se asteapta la fidelitate, statornicie si caldura. Astfel, anul Bivolului este foarte bun pentru incheierea casatoriei, pentru construirea unei relatii stabile, bazate pe respect reciproc si rationament sanatos. Bivolul este materialist in sens bun, vrea sa aiba parte nu doar de o dragoste sincera, dar si de un pat cald si o cina satioasa.

Pentru cei dornici sa se autodezvolte, anul Bivolului va fi o perioada cu adevarate provocari: toate va vor tine captivi in zona de confort (sau disconfort), nepermitandu-va sa va schimbati viata sau personalitatea sub influenta primului impuls. Dar daca transformarile sunt bine gandite, Bivolul va contribui la indeplinirea dorintelor voastre. O pregatire minutioasa si increderea absoluta in succes este tot ceea ce va trebuie pentru a va atinge obiectivele in anul 2021 al Bivolului Alb de Metal.

In ceea ce priveste sanatatea, in anul Bivolului nu se anunta momente dificile. Bivolul este un animal puternic si rezistent. In anul 2021, pentru a va mentine intr-o forma excelenta, nu va fi nevoie decat de sport, o alimentatie sanatoasa, un regim zilnic corect, odihna si o stare emotionala buna.

In continuare, poti afla ce aduce anul chinezesc 2021 fiecarui semn zodiacal.

Horoscop Chinezesc 2021 Sobolan

Celor nascuti in zodia Sobolanului nu le va fi usor in anul 2021: tendinta lor spre risipa si usurinta, siretenie si smechereala se va confrunta continuu cu cerintele Bivolului de a avea un comportament nobil. Prin urmare, acest an il va invata pe Sobolan (sau nu-l va invata) sa fie mai serios si mai direct. Aceste calitati cu siguranta se vor cere.


Mai detaliat

Horoscop Chinezesc 2021 Bivol

In anul Bivolului Alb de Metal reprezentantii zodiei Bivol cu siguranta vor avea noroc. Va fi un an extraordinar de bun, in care va veti valorifica la maxim abilitatile. Singurul lucru pentru care trebuie sa va faceti griji este ca defectele Bivolului de asemenea se vor accentua. Este vorba de lene si inertie, tendinta de a ramane in zona de confort cand e momentul sa mearga mai departe. Se mai adauga si incapatanarea, si irascibilitatea… Da, veti avea de lucru.


Mai detaliat

Horoscop Chinezesc 2021 Tigru

Anul Bivolului Alb de Metal va fi pentru Tigru atat o perioada interesanta, cat si una de disconfort. De fapt, se vor crea conditii ideale pentru a va dedica timpul dezvoltarii personale. Prin ce se deosebeste Tigrul de Bivol? Prin tendinta spre risc. Bivolul nu suporta tot ceea ce este instabil si imprevizibil, iar Tigrul practic cu asta traieste. Prin urmare, in anul Bivolului Alb de Metal Tigrul va trebui sa lupte pentru dreptul de a face schimbari, pentru ca are nevoie de ele ca de aer.


Mai detaliat

Horoscop Chinezesc 2021 Iepure

Pentru cei nascuti in zodia Iepure anul Bivolului Alb de Metal va fi o perioada minunata, in care vor reusi sa se afirme fara sa depuna prea mult efort. Guvernatorul anului, Bivolul, va crea conditiile necesare pentru ca Iepurele sa se poata ocupa de ceea ce-i place. Toata lumea va fi multumita, toata lumea va fi linistita. Atat Bivolul, cat si Iepurele, tin foarte mult la liniste si stabilitate.


Mai detaliat

Horoscop Chinezesc 2021 Dragon

In anul Bivolului Alb de Metal cei nascuti in zodia Dragon vor simti ca forta lor interioara pare sa se fi dublat. Iata ce se intampla cand se combina doua energii extraordinar de puternice – cea a Bivolului si cea a Dragonului. Amandoi sunt puternici, nobili si ambitiosi. Dar in timp ce Bivolul este inert, Dragonul se misca cu viteza maxima, maturand totul din calea lui. In anul 2021 asta va fi si o resursa puternica, si un inconvenient.


Mai detaliat

Horoscop Chinezesc 2021 Sarpe

Anul Chinezesc 2021 va fi pentru reprezentantii zodiei Sarpe o perioada de odihna si oportunitati, pentru ca energia Bivolului Alb de Metal va completa foarte bine ceea ce ii lipseste Sarpelui. Amatorul de meditatii si cautari spirituale va avea ocazia in sfarsit sa se relaxeze, pentru ca Bivolul cel intelept ii va asigura un suport solid – poate fi vorba atat de o persoana, cat si de circumstantele care se vor crea in anul 2021.


Mai detaliat

Horoscop Chinezesc 2021 Cal

Pentru cei nascuti in zodia Calului anul 2021 al Bivolului Alb de Metal nu va fi o perioada tocmai usoara. Chestia e ca Bivolul si Calul pe cat de mult se aseamana, pe atat de diferiti sunt. Pe de o parte, Bivolul va ajuta Calul sa se afirme, ii va oferi resursele pentru realizari, dar pe de alta parte, va veni cu cerinte care nu vor fi deloc in concordanta cu ce si-a propus Calul. Puteti incerca, totusi, sa ajungeti la un compromis.


Mai detaliat

Horoscop Chinezesc 2021 Capra

In anul Bivolului Alb de Metal reprezentantii zodiei Capra se vor simti ca acasa. Adica nimic nu ii va enerva, nu ii va forta sa ia cu asalt inaltimile de care nu au nevoie… Dar ceva va lipsi continuu. Ce anume? O oarecare dinamica probabil, Bivolul si Capra ambii iubesc confortul si… plictiseala. Prefera mai degraba sa ramana in mediul familiar care nu prea ii multumeste, decat sa schimbe ceva. Ei bine, au la ce sa se gandeasca.


Mai detaliat

Horoscop Chinezesc 2021 Maimuta

Anul 2021 al Bivolului Alb de Metal nu va fi unul usor pentru Maimuta. Aceste doua semne zodiacale au o serie de valori contradictorii care nu pot fi impacate in niciun fel. Se poate incerca totusi. Daca Maimuta va incerca sa-si mai lase deoparte smecheriile si trucurile, iar Bivolul va inchide ochii la sireteniile ei, vor reusi sa mentina pacea. Si din moment ce anul este guvernat de Bivol, Maimuta va fi cea care va trebui sa se adapteze…


Mai detaliat

Horoscop Chinezesc 2021 Cocos

Anul 2021 va fi pentru cei nascuti in anul Cocosului un adevarat test de rezistenta. Bivolul Alb de Metal este o fiinta destul de pasnica, dar nu e bine sa-l superi. Cocosul, la randul lui, este un renumit provocator, un mare specialist in crearea conflictelor si un actor iscusit. Asadar, trebuie sa ne gandim cum sa gasim un compromis intre aspiratii atat de opuse. Este evident ca Cocosul va fi cel care va trebui sa se adapteze si asta cu siguranta nu-i va placea.


Mai detaliat

Horoscop Chinezesc 2021 Caine

Cei nascuti in anul Cainelui se vor intelege foarte bine cu guvernatorul anului 2021, Bivolul Alb de Metal. Au o viziune asemanatoare asupra vietii, si anume: amandoi considera ca sinceritatea si nobletea sunt cele mai importante, amandoi pretuiesc familia, evita conflictele si isi adora casa. Si desi Cainele nu este la fel de materialist si practic ca Bivolul, astia doi o sa se inteleaga.


Mai detaliat

Horoscop Chinezesc 2021 Mistret

Anul 2021 va fi o perioada favorabila pentru cei nascuti in zodia Mistret, pentru ca principalele calitati si preferinte ale Mistretului coincid in mare parte cu dorintele Bivolului Alb de Metal. Ambii sunt conservatori, emotivi, pretuiesc confortul si stabilitatea. Pe de o parte, Mistretul va aprecia resursele oferite de Bivol, iar pe de alta parte, asta il poate impiedica sa faca schimbarile necesare, pentru ca Bivolul il va tine strans si nu-l va lasa sa iasa din zona de confort pe care a creat-o pentru el cu grjia.


Mai detaliatVezi toate articolele din categoria AstrologieCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...