Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Cocos Horoscop Cocos Zodiac Chinezesc Cocos

Horoscop Chinezesc 2021 Cocos

Anul 2021 va fi pentru cei nascuti in anul Cocosului un adevarat test de rezistenta. Bivolul Alb de Metal este o fiinta destul de pasnica, dar nu e bine sa-l superi. Cocosul, la randul lui, este un renumit provocator, un mare specialist in crearea conflictelor si un actor iscusit. Asadar, trebuie sa ne gandim cum sa gasim un compromis intre aspiratii atat de opuse. Este evident ca Cocosul va fi cel care va trebui sa se adapteze si asta cu siguranta nu-i va placea.

Cariera

Pe plan profesional, in anul 2021 Cocosul va incerca sa-si depaseasca limitele, insa Bivolul ii va potoli ardoarea. Va fi anul in care puteti indrazni sa va schimbati profesia sau sa va inscrieti la studii, pentru ca veti avea pentru asta si forte, si timp, si alte resurse necesare. Obstacolele care vor aparea in calea Cocosului ambitios vor fi oamenii. Incercati sa nu va stricati relatiile cu cei, care va pot ajuta sa avansati sau, dimpotriva, va pot bloca calea spre indeplinirea visurilor si obiectivelor. Temperati-va orgoliul si dezvoltati-va abilitatile diplomatice – va fi cea mai buna investitie in anul 2021.

Dragoste si relatii

In anul 2021, pe plan sentimental Cocosilor le va fi cel mai greu. Va fi important nu numai sa-si gaseasca parteneri noi (cei vechi s-ar putea sa dispara), dar sa-i si tina langa ei. Iar asta nu va fi usor de realizat, insa Bivolul Alb de Metal il va inzestra pe Cocos cu rezerve de rezistenta si rabdare (important este ca el sa aprecieze acest cadou generos si util). Cocosii casatoriti va trebui sa depuna mai mult efort pentru mentinerea caldurii in caminul familial, iar cei care inca isi cauta jumatatea vor observa ca nu e usor sa construiesti o relatie cu adevarat apropiata (tinand cont de faptul ca Cocosul este foarte deschis si nu se rusineaza sa se arate in toata splendoarea lui).

Sanatate

In anul 2021, Bivolul Alb de Metal le va oferi tuturor multa energie si o stare buna de sanatate, dar cei nascuti in anul Cocosului s-ar putea sa-si consume rezervele prea repede. Prin urmare, sarcina principala a Cocosilor anul acesta va fi incetinirea. Ganditi-va la un regim de alimentatie si odihna care sa va mai astampere putin si va veti bucura de o viata mult mai calitativa. In caz contrar, riscati sa suferiti un traumatism, iar procesul de vindecare va dura mult timp (in anul Bivolului toate procesele se desfasoara lent).