Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Cocos Horoscop Cocos Zodiac Chinezesc Cocos

Horoscop Erotic Chinezesc Cocos

(Nascuti in: 1921, 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017…)

Firea contradictorie a Cocosului se manifesta pe deplin in sex. In el se combina extravaganta deosebita si conservatismul.

Deseori, din cauza caracterului contradictoriu, relatia intima cu un Cocos, indiferent ca vorbim de o femeie sau de un barbat, aduce partenerului dezamagiri. Oamenii se asteapta la mai mult de la acesti nativi si in final raman dezamagiti. E ca si cum ai deschide un ambalaj frumos si n-ai gasi nimic inauntru. Si toate acestea, numai pentru ca aici se manifesta conservatismul Cocosului.

Barbatul Cocos da multa importanta procesului de curtare: in acest caz el poate da dovada de politete si respect maxim. Cocosul se simte ca un cavaler medieval care a jurat sa serveasca minunata dama. Dupa un astfel de inceput, femeia asteapta o continuare la fel de frumoasa – tandrete, senzualitate, creativitate si pasiune in dragoste. Si se ajunge la o dezamagire profunda. In momentele apropierii intime, Cocosul se comporta foarte traditional. Lipsa ingeniozitatii se compenseaza in mare parte cu temperamentul Cocosului, dar, in general, el respecta limitele decentei. Mai pe scurt, barbatul-Cocos nu ofera partenerei trairi deosebite si nu cauta sa prelungeasca placerea sexuala asa cum cauta sa prelungeasca procesul de curtare.

O astfel de atitudine, evident, nu incanta femeile, dar exista totusi si semne zodiacale cu care Cocosul se intelege bine si care ii accepta comprotamentul in sex. Si nu trebuie sa crezi ca toti barbatii din anul Cocosului sunt mari conservatori: fiecare regula are exceptiile ei.

Femeia-Cocos, de asemenea, deseori isi dezamageste partenerul pe plan sexual, pentru ca in spatele sarmului si frumusetii acestei femei deseori se ascunde venerarea stereotipurilor. Este aproape imposibil sa-i schimbi atitudinea fata de relatia sexuala, mai ales pentru ca ea nu doreste deloc sa faca acest lucru. Limitarile in sex nu o incurca. Cu toate acestea, ea are si o calitate – are o fire foarte temperamentala. Temperamentul inlocuieste partial imaginatia si fanteziile sexuale. Din pacate, femeia-Cocos nu prea cauta sa-si satisfaca partenerul: este destul de egoista si, in primul rand, are grija de ea insasi. Calitatile necesare pentru o dragoste fericita si un sex de neuitat sunt putin atenuate in cazul femeii nascute in anul Cocosului. Prin urmare, relatia cu o persoana care are conceptii diferite privind relatia sexuala nu poate avea nici un viitor.