Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2022Anul 2022
Zodia Cocos Horoscop Cocos Zodiac Chinezesc Cocos

Temperament si Caracter Cocos

(Nascuti in: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017, 2029…)

Cocosii sunt persoane multilaterale care participa activ in orice domeniu de activitate. Sunt eleganti, se imbraca frumos pentru ca iubesc sa fie in centrul atentiei. Au gusturi bune in toate privintele. Cocosii stiu sa faca impresie buna si nu pot trece neobservati. Ei incep sa se invarta in fata oglinzii inainte sa se trezeasca toata lumea, dar sunt rareori multumiti de ei insisi. Sunt interlocutori foarte placuti si dezghetati.

Acesti nativi sunt foarte educati si pot discuta despre orice. Sunt adorati in orice companie si sunt musafiri doriti la orice petrecere. Sunt persoane mondene adevarate. Cocosii iubesc sa-si demonstreze cunostintele, sa fie subiectul discutiilor si sa iasa in evidenta cu aspectul fizic. Nici un geniu in psihologie nu poate sa inteleaga daca intr-adevar sunt asa de felul lor sau daca sunt doar niste actori foarte buni. Pur si simplu, Cocosii isi cunosc toate calitatile si defectele. In realitate, sunt fiinte foarte fragile care se tem sa fie demascate.

Faptul ca sunt sociabili nu inseamna ca sunt si intelegatori. Cocosii sunt prea egoisti si nu iubesc ca cineva sa-i contrazica. Mai intai de toate, ii preocupa propria liniste si bunastare, lucru care li se pare normal. In acelasi timp, ei nu lasa pe nimeni sa se bage in treburile lor si nu se baga in treburile altora. Cocosii sunt suspiciosi, greu de mintit. Inainte sa creada in ceva, ei analizeaza totul cu atentie. Daca ajung la concluzia ca informatia este adevarata, iau masurile necesare. In suflet, sunt conservatori atat in politica, cat si in familie. Sunt siguri ca intotdeuna au dreptate.

Cu toate acestea, Cocosii sunt foarte sensibili si sentimentali. Cei din jur ii apreciaza pentru ca se pot bucura de sustinerea lor in situatii critice. Sunt foarte amabili si servili, indeplinesc cu placere cerintele altora. Dar daca simt ca sunt exploatati, ca cineva profita de bunatatea lor, o termina repede cu nemernicul.

Oamenii din jur deseori ii cer sfaturi Cocosului – nimeni nu va intelege problema mai bine decat Cocosul. Acest nativ iti poate da o multime de idei fantastice, dar nu inseamna ca toate pot fi realizate. Cocosul insa nu vorbeste despre problemele lui, accepta greu ajutorul altora, complicand astfel relatiile cu cei din jur. Cocosii nu iubesc sa se simta dependenti nici macar de prieteni.

Iubesc sa viseze, sa-si imagineze ca sunt eroi. Sunt niste luptatori adevarati, genii si filozofi in papuci de casa. Desi nu pot trai dupa un program fix, principiile lor morale sunt de neclintit.

Cocosii iubesc aventurile, dar se gandesc si la siguranta lor. Nu-i putem numi lasi pentru ca sunt curajosi in fata pericolului. Cocosul este cel mai curajos semn al horoscopului chinezesc.