Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Bivol Horoscop Bivol Zodiac Chinezesc Bivol

Horoscop Chinezesc 2021 Bivol

In anul Bivolului Alb de Metal reprezentantii zodiei Bivol cu siguranta vor avea noroc. Va fi un an extraordinar de bun, in care va veti valorifica la maxim abilitatile. Singurul lucru pentru care trebuie sa va faceti griji este ca defectele Bivolului de asemenea se vor accentua. Este vorba de lene si inertie, tendinta de a ramane in zona de confort cand e momentul sa mearga mai departe. Se mai adauga si incapatanarea, si irascibilitatea… Da, veti avea de lucru.

Cariera

In anul Bivolului Alb de Metal, pe plan profesional se vor realiza multe, mai ales in cazul celor nascuti in zodia Bivol. Orice veti planifica va fi perfect realizabil, dar va necesita eforturi considerabile. Bivolului nu-i plac rezultatele rapide, i se par nemeritate si false, asa ca pregatiti-va pentru o cursa lunga. Ar fi indicat sa urmati un curs de dezvoltare a competentelor profesionale: Bivolul apreciaza profesionalismul si dorinta de perfectionare. Mizati in special pe bani: sa nu alegeti un domeniu de activitate in care trebuie sa lucrati pentru idee – Bivolul pur si simplu n-o sa va inteleaga.

Dragoste si relatii

Va fi un an de tandrete si stabilitate. O data la 12 ani se intampla ca energia anului sa corespunda cu energia voastra, si este exact acea situatie. Nativii din zodia Bivolului care inca nu si-au gasit jumatatea, au sanse mari sa intalneasca dragostea vietii lor si sa intemeieze o familie. Ce nu va accepta Bivolul sunt relatiile neserioase si diverse “intalniri pentru sanatate fizica”. Desi, daca pana la urma vor duce la o relatie sanatoasa pe termen lung… Bivolii care au deja un partener de viata, isi vor petrece anul in pace si dragoste – de mult si-au dorit-o.

Sanatate

In anul 2021 veti dedica mai mult timp propriei persoane. Pentru a va mentine in forma, va fi necesara in primul rand trecerea la o alimentatie sanatoasa. Fara extreme – pur si simplu excludeti factorii principali care actioneaza negativ asupra starii de sanatate. Va puteti face un abonament la sala de fitness – Bivolul iubeste antrenamentele de forta.