Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Bivol Horoscop Bivol Zodiac Chinezesc Bivol

Temperament si Caracter Bivol

(Nascuti in: 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033…)

Bivolii sunt calmi si rabdatori. De indata ce si-au ales un obiectiv, ei fac tot posibilul pentru a-l realiza, se misca incet, dar sigur. Acesti nativi au o fire originala si inteligenta. Un avantaj important este darul lor de a castiga increderea celor din jur. Bivolii nu suporta agresivitatea, de aceea daca te duci la el cu o misiune neplacuta, trebuie sa fii cat se poate de diplomat. Pentru siguranta ta poti sa si minti. Dar daca aceste masuri nu te vor ajuta si Bivolul isi va iesi din fire, poti ramane intact numai daca-l omori.

Bivolii au nevoie de momente de singuratate. Potrivit lui Hipocrate, acesti nativi au un temperament coleric, de aceea sunt predispusi la izbucniri de furie. Ei sunt in stare sa lucreze mult, isi intretin casa intr-o ordine ideala, sunt practici si intotdeauna dispusi sa ajute. Cei din jur chiar ii invidiaza pentru aceste lucruri.

Desi sunt secretosi, Bivolii pot da dovada de o elocventa exceptionala in caz de nevoie. Reprezentantii acestui semn zodiacal nu suporta stiri care pot perturba cursul vietii lor. Sunt conservatori innascuti care nu suporta inovatiile, de aceea isi impun punctul de vedere nu doar familiei, dar si celor din jur.

Nativii din zodia Bivol sunt harnici, sarguinciosi, perseverenti, rezistenti si intotdeauna isi urmeaza idealurile morale. Nu tolereaza comportamentul obscen si aspectul neingrijit. Au principii solide, dar sunt si originali. Sunt individualisti incredibili si tin foarte mult la independenta. Totusi, au si defectele lor.

Bivolii nu stiu sa compare si sa cantareasca. Toate acestea se intampla din cauza perfectiunii lor interioare care nu admite nuante. Pentru astfel de oameni exista doar alb si negru.

Nu putem spune ca Bivolii sunt foarte sociabili, dar sunt prieteni loiali care nu fug niciodata de responsabilitati. Inca din copilarie, Bivolii capata un prieten devotat si niciodata nu se mai despart de el. Daca se intampla ca acest prieten sa dispara din cauza anumitor circumstante, Bivolul incepe sa simta un gol in suflet si nu-si poate face prieteni noi. Acest lucru se intampla din cauza firii lui statornice. Daca are dubii in vreo privinta, Bivolul nu o va spune niciodata. Reactia insa nu se lasa asteptata, asa ca nu putem spune ca sunt persoane slabe de caracter. Bivolii iubesc sa actioneze, sa creeze, si nu sa-si piarda timpul degeaba, stand de vorba.

Te poti intotdeauna baza pe acesti nativi, sunt persoane de incredere. Zambetul apare rareori pe fata lor, probabil pentru ca ei nu prea inteleg umorul. Se intampla ca o gluma proasta sa-i scoata din fire. Dar cand e vorba de lucruri serioase, ei se comporta onorabil. In astfel de cazuri, ei nu participa la discutii. Deseori, Bivolii se prefac ca nu aud nimic din ce se spune. Uneori, ei totusi incep sa se revolte, respingand sfaturile bune. Bivolii nu s-au obisnuit sa-si recunoasca greselile, in schimb sunt cinstiti si nu iau mita.

Lumea ii judeca pe acesti nativi uneori prea aspru, pentru ca ei nu-si demonstreaza calitatile, considerand ca cei din jur trebuie sa-i accepte asa cum sunt. Adevarul este ca Bivolii chiar merita bagati in seama, pentru ca sunt modesti, generosi si apreciati de persoanele care iubesc siguranta.