Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Bivol Horoscop Bivol Zodiac Chinezesc Bivol

Bivol de Metal

Bivol de metal

Anii Bivolului de Metal:

19 februarie 1901 – 7 februarie 1902;

15 februarie 1961 – 4 februarie 1962;

12 februarie 2021 – 31 ianuarie 2022.

Culorile Bivolului de Metal: galben, maro, alb.

Persoanele nascute in anul Bivolului de Metal au un caracter puternic, o vointa “de metal” si multa incredere in sine. Fiind totodata sinceri si directi, acesti nativi nu se tem sa-si faca publica pozitia. Isi urmaresc obiectivele cu determinare si perseverenta, nu se uita la ceea ce se intampla in jurul lor, desi din aceasta cauza si interesele lor au de suferit uneori. Bivolii deseori ignora sentimentele si ideile celor din jur, si oamenii nu iarta aceasta neglijenta. Nativii din zodia Bivolului de Metal sunt foarte cinstiti si nu-si permit sa faca promisiuni, pe care stiu ca nu le pot onora. Bivolul de Metal poate avea succes in domeniul artei, pentru ca este inzestrat cu abilitati artistice. Are cativa prieteni, nu multi, dar adevarati, care sunt gata sa-l sprijine in orice moment.

Bivolii de Metal ar fi bine sa fie mai retinuti si sa nu uite de interesele celor din jur in drumul catre realizarea obiectivelor.

Personalitati nascute in anii Bivolului de Metal: Walt Disney, Louis Armstrong, Marlene Dietrich, Eddie Murphy, Barack Obama, Meg Ryan, George Clooney, Diana Printesa de Wales, Enya, Michael J Fox, Mylene Farmer, Dennis Rodman.