Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Bivol Horoscop Bivol Zodiac Chinezesc Bivol

Horoscop Erotic Chinezesc Bivol

(Nascuti in: 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009…)

Nativul din zodia Bivol este un prieten loial, de incredere, dar nu si un foarte bun partener sexual. Este prea incet si lenes, se aprinde greu. Dar daca este atras cu adevarat de o persoana, nu o va lasa in pace nici ziua, nici noaptea. Bivolii pot fi foarte pasionali in pat, daca partenerul ii atrage.

Trebuie sa mentionam faptul ca nativul din zodia Bivol isi schimba partenerul doar daca exista motive serioase. Sexul nu este atat de important in viata lui: daca se va desparti de cineva, cu siguranta nu o va face din cauza incompatibilitatii sexuale, ci din alte motive.

Nativul Bivol nu poate fi numit un amant iscusit: ca si in orice alta privinta, el nu este foarte creativ in pat. In schimb el nu inseala in cautarea unor senzatii noi.

Aspectul fizic al Bivolului, de regula, nu este deloc sexy, de aceea el nu este privit ca un obiect al pasiunii sexuale. Si totusi, o persoana cu experienta isi poate da seama ca el este o persoana de incredere si devotata, chiar si in pat.

In general, nativul din zodia Bivol percepe sexul ca o parte integranta a vietii, dar nu ii da prea multa importanta. El nu va refuza niciodata sa-si petreaca timpul cu o persoana care il atrage, dar nu isi va schimba planurile din cauza sexului. Bivolul iubeste ordine in toate: atat in afaceri, cat si in viata intima. De aceea el niciodata nu va avea mai multi parteneri simultan. Daca in viata lui va aparea o persoana cu care va dori sa aiba relatii sexuale, el intai se va desparti de partenerul din prezent, si abia apoi va incepe o noua relatie.

Daca ai nevoie mai degraba de un partener constant si de incredere, decat de unul pasional si iscusit in sex, atunci ar trebui sa alegi Bivolul. Bineinteles, nu vei avea parte de foarte multa pasiune in relatia cu el, dar un sex normal, regulat iti va fi garantat.

Barbatul-Bivol se potriveste perfect cu femeia-Bivol, femeia-Sarpe, femeia-Tigru. Desigur, si intre ei pot aparea conflicte, dar acestea, in mod cert, nu vor fi legate de sex: in aceasta privinta ei se potrivesc excelent. Femeia-Bivol se va simti excelent in pat cu nativii din zodiile Bivol, Iepure si Dragon.

In primele momente intime, Bivolul nu se va exprima pe deplin. Prima data el trebuie sa se uite in jur, sa se obisnuiasca si doar dupa aceea se va arata in toata splendoarea lui. Din aceasta cauza multi considera ca acesti nativi nu sunt amant buni, cand de fapt trebuie doar sa astepte putin.

Bivolii isi incep viata sexuala la varsta optima pentru acest lucru. Rareori se intampla ca ei sa aiba primul contact sexual prea devreme sau prea tarziu. De prima experienta sexuala, ei au parte, dupa traditii, in pat, avand toate conditiile. Nu se poate spune ca evita romantismul, ei pur si simplu prefera o metoda obisnuita si comoda.

Pe parcursul intregii vieti, Bivolul nu devine nici mai bun, nici mai rau in ceea ce tine de sex. Cu timpul, el nu capata mai multa experienta in relatii sexuale, dar nu isi pierde nici calitatile daruite de natura. Si totusi, daca se aprinde la maxim, Bivolul poate deveni foarte activ si pasional in pat. Cu un partener compatibil, Bivolul poate forma un cuplu foarte armonios in sens intim.

Bivolul este o fiinta independenta, si aceasta insusire se reflecta pe deplin in sex. Nu-i plac nici un fel de limite sau granite: daca o sa vrea sa plece, va fi imposibil sa-l opresti.

Sinceritatea si directitatea Bivolului se manifesta si in pat. Daca se va satura de tine, o vei simti in aceeasi clipa – el nu-si va putea ascunde indiferenta.