Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Sobolan


Horoscop Chinezesc 2021 Sobolan

Celor nascuti in zodia Sobolanului nu le va fi usor in anul 2021: tendinta lor spre risipa si usurinta, siretenie si smechereala se va confrunta continuu cu cerintele Bivolului de a avea un comportament nobil. Prin urmare, acest an il va invata pe Sobolan (sau nu-l va invata) sa fie mai serios si mai direct. Aceste calitati cu siguranta se vor cere.

Cariera

Avem vesti grozave: materialismul si realismul persoanelor nascute in zodia Sobolan vor fi apreciate de zodia guvernanta a anului. Orice aspiratie pe plan profesional va fi bine vazuta, pentru ca Bivolul iubeste oamenii muncitori. Problemele pot aparea atunci cand va veni momentul pentru alegerea mijloacelor pentru atingerea obiectivelor: acestea nu vor fi pe placul Bivolului. Sobolanul va fi continuu criticat pentru viclenie in afaceri si dorinta de a ocupa doua fotolii deodata.

Dragoste si relatii

Firea afectuoasa si sensibilitatea Sobolanului se vor accentua maxim in anul 2021. Anul Bivolului este o perioada favorabila pentru legarea unei relatii serioase sau intemeierea familiei. Daca nu ati reusit pana acum sa construiti o relatie stabila, Bivolul va va inzestra cu greutate, va va ajuta sa capatati statornicie in atitudinea fata de persoana iubita, sa nu cedati in fata dificultatilor si sa legati o relatie cu adevarat trainica. Totusi, daca veti cauta sa aduceti in relatie o doza de nebunie, pot aparea probleme. Bivolul nu iubeste surprizele, el vrea sa aiba un pat cald si o cina asigurata. Asadar, in anul 2021 reprezentantii zodiei Sobolan va trebui sa se plictiseasca un pic pe plan sentimental. In schimb totul va fi serios si stabil.

Sanatate

Anul Bivolului va oferi multa energie si sanatate absolut tuturor reprezentantilor horoscopului chinezesc, dar in cazul Sobolanului totul va fi si mai bine. Nativii din aceasta zodie au multa grija de ei, fac controale medicale si iau toate masurile necesare pentru prevenirea problemelor de sanatate. Iar Bivolul sustine puternic aceasta abordare. Prin urmare, in anul Bivolului nativii din zodia Sobolan vor reusi sa-si imbunatateasca semnificativ starea prin simpla abordare a acestui subiect.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...