Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Sobolan Horoscop Sobolan Zodiac Chinezesc Sobolan

Temperament si Caracter Sobolan

(Nascuti in: 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032, 2044…)

Sobolanul este semnul sarmului si al agresivitatii. Este intotdeauna amabil si fermecator. Cu toate ca pare a fi o persoana calma, este foarte activ si are nevoie de miscare continua. Nativul din Sobolan este calculat si reuseste sa impresioneze lumea din jur. Nu accepta compromisuri, dar face tot posibilul sa-si indeplineasca scopurile. Sobolanul tinde spre putere si, mai ales, spre bunastare personala. Cu cat mai mult vei depinde de Sobolan, cu atat mai multa incredere va avea acesta in el. Stai mai mult in compania Sobolanului si ii vei simti nervozitatea. Aceasta stare de neliniste constanta il face extrem de irascibil.

Uneori, Sobolanul creeaza situatii neplacute, pentru ca scopul lui este sa se protejeze de urmarirea si agresivitatea celor din jur. Este o fiinta din lumea Underground, care isi apara cu gelozie secretele. Cu toate acestea, Sobolanul deseori este nefericit.

Acest nativ isi doreste sa fie deschis, dar in momentul in care pe teritoriul lui apare un strain, devine viclean si razbunator. Dar sa speram ca cel care va nimeri in imparatia lui si il va studia, nu se va speria. Nativii din acest semn isi doresc totusi sa fie deschisi si intelesi de oameni. Deseori Sobolanul este foarte retinut chiar daca incearca sa se relaxeze. Prin urmare, iese ca agresivitatea Sobolanului este indreptata asupra lui insusi. Aceste lucruri duc la aparitia sensibilitatii, a autoinvinuirii si a sentimentului de neputinta.

Sobolanul nu suporta o viata mediocra. El prefera sa mearga pe carbuni incinsi sau pe marginea prapastiei. Pericolul il ameteste, dar el intotdeauna risca “cu cap”. Deseori, trece peste limitele admise, pierzandu-si astfel echilibrul sufletesc. Dar anume in aceste momente i se pare ca isi traieste viata din plin. Impotmolit complet in rutina, Sobolanul incepe sa caute pericole si aventuri – nu suporta plictiseala.

Nativii din Sobolan iubesc sa faca parte dintr-un grup sau club, sa participe la sedinte si adunari, dar au mai multe cunostinte decat prieteni, deoarece iubesc intrigile si barfele. Pe langa acestea, Sobolanii sunt adevarati exploatatori – adora sa traiasca pe spatele altora. Sobolanii prefera munca intelectuala, si nu fizica. Se folosesc toata viata de ce este in jurul lor – de parinti, prieteni, cunostinte, de banii altora, chiar si de propriul farmec.

Sobolanii sunt foarte activi, irascibili si nervosi. Creierul lor trebuie sa lucreze activ in permanenta, la potential maxim. Cand n-au nimic de facut, Sobolanii incep sa-si faca reprosuri, sa se autoinvinovateasca, sa critice toata lumea, starnind ura celor din jur. Daca nu-si gasesc o ocupatie, incep sa lupte cu persoanele care nu-i lasa sa traiasca asa cum vor ei. Nu suporta limitele, temandu-se in acelasi timp de dezamagiri si saracie.

O alta problema este faptul ca Sobolanii iubesc sa cheltuiasca bani. Acest lucru duce la aparitia contradictiiei: sa cheltuiasca banii sau sa economiseasca pentru viitor. Dar, din pacate, ei nu reusesc sa se abtina.

Sobolanii nu pot trai fara pasiune. Sunt atrasi de mistere si lucruri neobisnuite.

Femeile nascute in anul Sobolanului devin gospodine minunate. In casa lor este ordine perfecta, pot fi gasite bijuterii rare, obiecte de arta, o biblioteca exceptionala si aparate electronice moderne.