Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Sobolan Horoscop Sobolan Zodiac Chinezesc Sobolan

Horoscop Erotic Chinezesc Sobolan

(Nascuti in: 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008…)

Nativul Sobolan este foarte activ, senzual si este inzestrat cu o imaginatie bogata. De regula, incearca sa ocupe pozitia dominanta.

Aceste calitati se manifesta indeosebi in comportamentul barbatilor din zodia Sobolan. Ei prefera sa preia initiativa primii, nu doresc ca partenera s-o faca.

Relatiile intime reflecta si caracterul posesiv al Sobolanilor. Acesti nativi prefera sa traiasca toata viata numai dupa interesele lor.

Nativii din zodia Sobolan sunt destul de egoisti, dar nu si in sex: barbatul-Sobolan nu incearca sa subjuge complet dorintele partenerei. Nu sunt importante doar propriile senzatii: conteaza mult si trairile partenerei. Asadar, el face totul pentru a o satisface in pat. Cea mai buna partenera pentru el este cea, care tinde de la sine sa se supuna in fata unei personalitati mai dominante.

Datorita imaginatiei bogate, barbatul din zodia Sobolan este un amant aproape perfect. El cauta mereu diversitate si face tot posibilul ca fiecare moment de intimitate sa ramana unul de neuitat atat pentru el, cat si pentru iubita lui.

Femeia-Sobolan este foarte senzuala si prefera, in general, un preludiu lung. Ea poate primi placere chiar si din atingeri simple. Este capabila sa trezeasca dorinte pentru senzatii noi chiar si in cazul celui mai primitiv amant. De regula, femeia-Sobolan se simte nefericita in cazul in care nu i se ofera dreptul la un comportament activ. Dar, de obicei, in timp ea ajunge la un acord impreuna cu partenerul si, in final, ambii raman multumiti.

Femeia din zodia Sobolan pur si simplu nu suporta monotonia si acest lucru este evident si in viata ei sexuala. Ea nu baga in seama traditiile si mereu inventeaza ceva nou. Aceasta este calitatea care o face sa fie o amanta dezirabila. In ciuda faptului ca Sobolanii au o fire destul de egoista, femeia-Sobolan incearca sa ghiceasca dispozitia si dorintele partenerului in pat, mai ales daca ii leaga ceva mai profund decat o simpla atractie fizica.