Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Cal Horoscop Cal Zodiac Chinezesc Cal

Horoscop Chinezesc 2021 Cal

Pentru cei nascuti in zodia Calului anul 2021 al Bivolului Alb de Metal nu va fi o perioada tocmai usoara. Chestia e ca Bivolul si Calul pe cat de mult se aseamana, pe atat de diferiti sunt. Pe de o parte, Bivolul va ajuta Calul sa se afirme, ii va oferi resursele pentru realizari, dar pe de alta parte, va veni cu cerinte care nu vor fi deloc in concordanta cu ce si-a propus Calul. Puteti incerca, totusi, sa ajungeti la un compromis.

Cariera

Persoanele nascute in anul Calului tind sa-si atinga obiectivele pe plan profesional cu orice pret. Concureaza atat cu altii, cat si cu ei insisi, pentru a demonstra ca merita multe. In anul Bivolului Alb de Metal, Calul va avea tot ce-i trebuie pentru a avansa in cariera, ramane de vazut doar cum isi va gestiona resursele. Exista riscul sa-si consume marea parte din energie chiar la inceput de drum si sa se simta lipsit de puteri la mijlocul drumului, atunci va trebui sa se caute de unde sa obtina resurse suplimentare. Bivolul nu iarta o atitudine neglijenta fata de ceea ce ofera, asadar, in ceea ce priveste munca si banii, anul 2021 va fi pentru nativii din zodia Cal un an, in care va trebui sa dea dovada de prudenta, spirit practic si o abordare rationala a vietii.

Dragoste si relatii

Dorinta Calului de a avea mai multe deodata intra in opozitie absoluta cu conservatismul Bivolului. Guvernatorul anului va face tot posibilul sa pastreze tot ce are, iar Calul are nevoie de schimbari si de aer. Calul vrea sa stabileasca contacte noi, sa rupa relatiile vechi, sa lege altele noi, sa-si schimbe anturajul, dar circumstantele ii vor pune piedici. Pe de o parte, va exista o mare dorinta de schimbari, pe de alta – intelegerea faptului ca acestea se vor realiza mai greu ca alta data. Cu toate acestea, va fi in continuare important sa va extindeti cercul de cunostinte, chiar daca va trebui sa sacrificati ceva la ce nu va vine sa renuntati.

Sanatate

In anul 2021 nativii din zodia Cal nu ar trebui sa se ingrijoreze decat pentru riscul crescut de traumatisme. Bivolul bineinteles o sa va astearna paie si o sa va ofere si o perna de siguranta, dar paza buna trece primejdia rea. Asadar, e mai bine sa va ocupati de intarirea sistemului osos si muscular (luati vitamine, facei sport) si sa nu va riscati viata de dragul adrenalinei.