Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Cal Horoscop Cal Zodiac Chinezesc Cal

Horoscop Erotic Chinezesc Cal

(Nascuti in: 1918, 1930, 1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002, 2014…)

Persoanele, nascute in anul Calului, nu prea au probleme pe plan sexual. Caii cauta mereu parteneri noi, alegandu-si variante optime. Multe lucruri depind de semnul zodiacal al partenerului. Printre persoane nascute in acest an, exista atat nativi mai retinuti pe plan sexual, cat si persoane fara prejudecati.

Nativul din zodia Calului din prima categorie incearca sa aleaga o persoana care ar intelege atitudinea lui fata de sex si nu l-ar pune sa faca dragoste nopti la rand. Ca urmare a firii sale retinute si a educatiei primite, Calul percepe sexul ca un lucru interzis, dar in acelasi timp simte ca datorita sexului isi poate trai viata din plin. Multi barbati sunt atrasi de o astfel de femeie, dar in momentul in care se confrunta cu imaginea pura creata de ea, raman confuzi si se retrag. Iar unii dimpotriva incearca s-o imblanzeasca. Acest lucru este posibil cu ajutorul unei atitudini calde si afectuoase. Trebuie sa patrunda treptat in acest domeniu interzis.

Si totusi, daca iti cauti o partenera de viata, care sa vrea sa petreaca majoritatea timpului in pat, femeia-Cal nu ti se potriveste. Ea este o sotie si o gospodina buna, dar iubeste ordinea chiar si in dormitor. Cucerit de frumusetea ei, vei pleca de la ea in scurt timp, pentru ca ea nu poate sa inteleaga ca sexul nu inseamna doar cearceafuri proaspat calcate si arome exotice. Femeia-Cal va incerca sa faca sex «corect», dar va uita de cel mai important lucru – de atitudinea ei fata de acesta. Tot ce poate sa faca este sa-ti ofere cateva minute placute.

Viata sexuala nu aduce prea multa placere persoanei din zodia Calului si daca ar fi posibil, aceasta s-ar descurca si fara ea. Dar din moment ce langa ea se afla intotdeauna un partener, aceasta incearca sa-i ofere placere. Si totusi, in acel moment o preocupa mai mult daca pantalonii sunt calcati la dunga.

In ciuda timiditatii sale si a firii conservatoare, femeia nascuta in anul Calului, iubeste lenjeria intima eleganta si scumpa. Putem spune ca este singurul lucru caruia nu-i poate rezista. Este gata sa cheltuiasca sume semnificative de bani pe lenjerie intima. Si o face mai degraba pentru ea, decat pentru partener.

Nu este nevoie de mult efort pentru a cuceri un nativ din zodia Calului. Este nevoie doar de o muzica linistita, relaxanta, lumanari aromate, cearceafuri de matase si soapte blande.