Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Cal Horoscop Cal Zodiac Chinezesc Cal

Cal de Apa

Cal de apa

Anii Calului de Apa:

15 februarie 1942 – 4 februarie 1943;

12 februarie 2002– 31 ianuarie 2003.


Culorile Calului de Apa: galben, rosu, negru.

Caii de Apa sunt prietenosi, au un simt al umorului bine dezvoltat si pot purta o conversatie inteligenta pe orice subiect. Nativii din aceasta zodie pot avea mult succes in afaceri. Sunt foarte priceputi in acest domeniu si reusesc sa exploateze orice posibilitate in favoarea lor, fara sa stea prea mult sa se gandeasca sau sa analizeze.

Totodata, reprezentantii acestui semn zodiacal intra rapid in stare de disperare. Caii de Apa isi fac rau singuri prin instabilitatea intereselor, planurilor si opiniilor. Cu toate acestea, talentele date de natura le permit sa realizeze foarte multe in viata.

Persoanele nascute in anii Calului de Apa tin mult la aspectul lor fizic. De obicei, arata excelent pentru ca au gusturi foarte bune. Caii de Apa iubesc sa lucreze in aer liber, sa faca sport si sa calatoreasca.

Nativii din aceasta zodie trebuie sa invete sa fie mai rabdatori si mai statornici in opiniile si pozitiile lor.

Personalitati nascute in anii Calului de Apa: Paul McCartney, Harrison Ford, Barbra Streisand, Joe Biden, urelian Andreescu, Mariana Mihut, Jerry Garcia, Calvin Klein, Ronnie James Dio, Fred Ward, Ian McShane.