Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Cal Horoscop Cal Zodiac Chinezesc Cal

Cal de Foc

Cal de foc

Anii Calului de Foc:

25 ianuarie 1906 – 12 februarie 1907;

21 ianuarie 1966 – 8 februarie 1967.


Culorile Calului de Foc: galben, rosu.

Datorita combinatiei dintre temperamentul neinfranat al Calului si elementul Foc din zodiacul chinezesc, a aparut acest personaj uimitor, inzestrat cu unul dintre cele mai remarcabile caractere din sistem – Calul de Foc. Persoanelor din aceasta zodie le este scris in Ceruri sa duca o viata activa, foarte bogata in tot felul de evenimente. Actiunile hotarate, mintea agera si simtul umorului acestor personalitati puternice castiga admiratia celor din jur. Caii de Foc sunt oameni ai actiunii, care nu pot trai fara miscare continua.

In acelasi timp, Caii de Foc sunt uneori prea directi, insistenti si impulsivi. Nu suporta sa primeasca ordine sau sfaturi, si se infurie cand cineva incearca sa se bage in treburile lor personale. Cand e vorba de ceva neplacut, Caii de Foc reactioneaza mult mai emotional decat Caii guvernati de alte elemente.

Caii de Foc trebuie sa invete sa fie mai toleranti si sa nu starneasca conflicte atunci cand totul se poate rezolva pe cale pasnica.

Personalitati nascute in anii Calului de Foc: Adam Sandler, Halle Berry, Janet Jackson, Mike Tyson, Mariana Anghel, Salma Hayek, Cindy Crawford, Kiefer Sutherland, Radu Pietreanu, Emilia Popescu, Adrian Enache, Sophie Marceau, Emil Boc, Patricia Kaas.