Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capra Horoscop Capra Zodiac Chinezesc Capra

Horoscop Chinezesc 2021 Capra

In anul Bivolului Alb de Metal reprezentantii zodiei Capra se vor simti ca acasa. Adica nimic nu ii va enerva, nu ii va forta sa ia cu asalt inaltimile de care nu au nevoie… Dar ceva va lipsi continuu. Ce anume? O oarecare dinamica probabil, Bivolul si Capra ambii iubesc confortul si… plictiseala. Prefera mai degraba sa ramana in mediul familiar care nu prea ii multumeste, decat sa schimbe ceva. Ei bine, au la ce sa se gandeasca.

Cariera

In aceasta sfera nu se va intampla din pacate nimic interesant. In schimb, nimeni nu o va ruga pe Capra sa fie angajatul lunii, sa indeplineasca planul anual in sase luni si sa se gandeasca la niste strategii de dezvoltare de succes. Guvernatorul anului ii va permite Caprei sa fie ea insasi, sa se miste fara graba in directia ei (pe care o simte perfect) si asta poate aduce rezultate uimitoare. Dupa ce se va relaxa si va incepe sa lucreze in propriul ritm, Capra, in mod neasteptat pentru ea si pentru cei din jur, va atinge obiectivul pe care si l-a stabilit odata, dar nu a crezut ca il poate realiza. Orice este posibil totusi cu ajutorul loial al Bivolului Alb de Metal.

Dragoste si relatii

In dragoste si relatii, Capra va reusi sa se concentreze in acest an asupra unor aspecte importante. Cel mai important lucru pe care il va primi va fi timpul pentru a-si face ordine in ganduri si pentru a-si asculta partenerul. Este exact acel lucru, care ii lipsea Caprei de mult. Bivolul este hotarat sa mentina relatiile, asa ca nu va permite mari certuri si scandaluri (de care Caprei ii este frica, dar la care adesea ajung partenerii ei), va aranja totul bland si finut, cu sensibilitate si temeinicie. Multi nativi din zodia Capra vor reusi sa-si duca relatia la un nivel mai avansat – sa se casatoreasca sau sa faca un copil.

Sanatate

Bivolul Alb de Metal ii va inzestra pe toti din zodiac cu vitalitate si o stare buna de sanatate, asadar Caprele nu va trebui sa-si faca prea multe griji pentru starea lor. Probleme pot avea totusi nativii care nu sunt obisnuiti cu activitatea fizica: este important sa incepeti sa practicati orice fel de sport, atunci nici o boala nu o sa va atinga. Si pastrati-va echilibrul emotional – pentru Caprele sensibile este intotdeauna valabil.