Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2019 - Anul Mistretului de Pamant

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Capra


Capra de Foc


Capra de Foc

Anii Caprei de Foc:

13 februarie 1907 – 1 februarie 1908;

9 februarie 1967 – 29 ianuarie 1968.

Culorile Caprei de Foc: maro, galben, rosu.

Caprele de Foc isi inteleg in mare parte obiectivele in viata si incearca sa le realizeze cu ajutorul farmecului lor natural. Sociabilitatea si dinamismul lor contribuie la formarea unui cerc larg de prieteni. Nativii din aceasta zodie sunt mari iubitori de tot felul de evenimente in masa si petreceri. Acesta este unul dintre motivele pentru care Caprele de Foc iubesc sa-si umple garderoba, deseori cu lucruri total inutile.

Reprezentantii acestui semn zodiacal ar trebui sa invete sa se controleze, evitand cheltuielile inutile. Un alt sfat este sa nu cada prada propriei imaginatii prea bogate. In cazul cu Caprele de Foc, se recomanda ca nativii sa urmeze mai degraba sfaturile altora, decat sa se lase purtati de propria imaginatie.

Personalitati nascute in anii Caprei de Foc: John Wayne, Vin Diesel, Will Ferrell, Julia Roberts, Carla Bruni, Matt LeBlanc, David Guetta, Laura Stoica, Jason Statham, Jamie Foxx, Nicole Kidman, Vanilla Ice, Pamela Anderson, Toni Braxton, Mark Ruffalo, Stefan Banica Jr, Simona Dichiseanu.


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: