Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capra Horoscop Capra Zodiac Chinezesc Capra

Capra de Foc

Capra de foc

Anii Caprei de Foc:

13 februarie 1907 – 1 februarie 1908;

9 februarie 1967 – 29 ianuarie 1968.


Culorile Caprei de Foc: maro, galben, rosu.

Caprele de Foc isi inteleg in mare parte obiectivele in viata si incearca sa le realizeze cu ajutorul farmecului lor natural. Sociabilitatea si dinamismul lor contribuie la formarea unui cerc larg de prieteni. Nativii din aceasta zodie sunt mari iubitori de tot felul de evenimente in masa si petreceri. Acesta este unul dintre motivele pentru care Caprele de Foc iubesc sa-si umple garderoba, deseori cu lucruri total inutile.

Reprezentantii acestui semn zodiacal ar trebui sa invete sa se controleze, evitand cheltuielile inutile. Un alt sfat este sa nu cada prada propriei imaginatii prea bogate. In cazul cu Caprele de Foc, se recomanda ca nativii sa urmeze mai degraba sfaturile altora, decat sa se lase purtati de propria imaginatie.

Personalitati nascute in anii Caprei de Foc: John Wayne, Vin Diesel, Will Ferrell, Julia Roberts, Carla Bruni, Matt LeBlanc, David Guetta, Laura Stoica, Jason Statham, Jamie Foxx, Nicole Kidman, Vanilla Ice, Pamela Anderson, Toni Braxton, Mark Ruffalo, Stefan Banica Jr, Simona Dichiseanu.