Horoscop Chinezesc - Zodiacul, Horoscopul Chinezesc

Horoscop Chinezesc 2020 - Anul Sobolanului Alb de Metal

Horoscop Chinezesc

Zodiac Chinezesc Capra


Capra de Metal


Capra de Metal

Anii Caprei de Metal:

17 februarie 1931 – 5 februarie 1932;

15 februarie 1991 – 3 februarie 1992.

Culorile Caprei de Metal: maro, alb.

Actiunile Caprei de Metal sunt bine gandite si calculate. Majoritatea persoanelor nascute in aceasta zodie exceleaza in profesia lor. Caracterul lor combina in mod miraculos o doza mare de incredere cu tendinta de a-si face griji pentru fleacuri. Caprele se disting prin bunatatea lor fata de membri ai familiei, colegi, prieteni, si au un cerc larg de cunostinte.

Fiind extrem de talentate, Caprele de Metal pot deveni autori ai unor capodopere adevarate. Reprezentantii acestei zodii isi amenajeaza locuinta cu gust, deseori detin o colectie de antichitati.

Pentru a-si imbunatati viata, Capra de Metal trebuie sa invete sa nu reactioneze prea emotional cand se confrunta cu probleme si sa nu se streseze pentru lucruri minore. Pentru a face fata cu succes dificultatilor, care par irezolvabile la prima vedere, trebuie sa apeleze la persoanele din jur si nu sa se inchida in sine.

Personalitati nascute in anii Caprei de Metal: Hal Linden, William Shatner, James Earl Jones, Regis Philbin, Shailene Woodley, Skandar Keynes, Bonnie Wright, Austin Butler, Willa Holland, Aj Michalka, Malese Jow, Aleisha Allen.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...