Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capra Horoscop Capra Zodiac Chinezesc Capra

Horoscop Erotic Chinezesc Capra

(Nascuti in: 1919, 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015…)

Temperamentul este lucrul care-i lipseste Caprei in sex, dar acest neajuns se compenseaza cu multa tandrete si dragoste, cu care isi copleseste partenerul. Si partenerul Caprei ar trebui sa fie cat se poate de atent si tandru. Nativii din zodia Capra nu suporta brutalitatea.

Persoana nascuta in acest an este timida si rusinoasa. Pentru a se relaxa, are nevoie de afectiune si atentie din partea partenerului. La randul ei, ea ii va oferi recunostinta si apreciere vesnica.

Daca Capra este nemultumita de ceva in relatia sexuala, ea pur si simplu pleaca. Ea nu va suporta tensiunea, asa ca e nu are rost sa o presezi. Daca vrei sa te iubeasca, ia-o incet, nu te grabi. Fii creativ: fa-i cadouri, vrajeste-o cu manierele tale, spune-i cat mai des cuvinte dulci si rezultatul iti va depasi asteptarile.

Capra poate fi foarte iscusita pe plan sexual. In cazul unei abordari corecte, ajunge la satisfactie sexuala aproape de fiecare data.

Pentru femeia-Capra sexul este o placere, in care exista totusi si un gram de ratiune. Ea nu cunoaste pasiunea dezlantuita si nu admite sex fara dragoste, considerandu-l imoral.

Capra stie sa-si aleaga partenerul. Isi cauta mult timp jumatatea, iar cand o gaseste, ii daruieste placere enorma.

Conditiile, in care va avea loc apropierea intima, sunt foarte importante. Capra adora sa umple camera cu diverse arome de flori si fructe. Daca vrei sa faci ceva placut pentru ea, cumpara o sticla de sampanie si propune-i sa o beti intr-un anturaj intim.

Femeia-Capra nu va aparea niciodata brusc dezbracata in fata partenerului, ea va prefera sa isi dea jos hainele impreuna. Nu o grabi – Capra nu iubeste graba.

In relatia de dragoste, Capra este destul de egoista, pentru ca este preocupata mai mult de propriile trairi, decat de senzatiile partenerului.

Femeia-Capra iubeste diversitatea in sex, are nevoie de lucruri noi in permanenta. Monotonia o plictiseste repede si acest lucru are un efect imediat asupra starii ei emotionale si asupra relatiei cu iubitul.

Barbatul-Capra aprecieaza mai mult calitatea sexului, decat cantitatea. Dar deoarece nu reuseste sa ajunga tot timpul la calitate, nu refuza aventurile sexuale. Cel mai important lucru pentru el este sa fie iubit si admirat de catre partenera.

Barbatul-Capra tine foarte mult la igiena si deseori se gandeste bine inainte sa se culce cu femeia care i-a placut. Il retine putin si timiditatea.

De regula, barbatul-Capra cucereste femeile cu tandretea si rabdarea nemarginita, de care da dovada in relatia intima. Ii place sa curteze, sa-si realizeze scopul incet. El niciodata nu isi va forta partenera si cauta sa castige increderea ei. Relatia de prietenie este pentru el mai importanta decat pasiunea coplesitoare, dezlantuita.

Este foarte important ca nativul din Capra sa simta ca partenerul ii intelege dorintele. El nu suporta critici privind abilitatile lui sexuale. Daca partenerul tau e nascut in anul Caprei, tine minte ca este foarte vulnerabil. Exprima-ti toate dorintele si cerintele foarte atent si bland. Fa-l sa inteleaga ca ii respecti sentimentele si atunci vei avea totul in mainile tale.