Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Capra Horoscop Capra Zodiac Chinezesc Capra

Temperament si Caracter Capra

(Nascuti in: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027…)

Mai intai de toate, este un semn feminin. Persoanele nascute in anul Caprei sunt elegante, fermecatoare, talentate si ar putea fi armonioase daca n-ar fi atat de pesimiste. Sunt deseori nelinistite, instabile si ingrijorate. Sunt persoane deosebite, care nu sunt interesare de nevoile materiale. Caprele au o imaginatie bogata, sunt ingenioase si creative. Lacomia celor din jur le uimeste, cecurile nu le intereseaza, in aceasta privinta Caprele se deosebesc de restul lumii. Dar faptul ca nu iubesc banii nu inseamna ca nu iubesc confortul.

Caprele sunt rareori multumite de soarta lor, intotdeauna ceva le lipseste. Pretentiile lor ii deprima pe prieteni si colegi. Aceste persoane pot enerva oamenii fara sa-si dea seama, dar pot fi si placute. De cele mai multe ori, o fac daca trebuie sa realizeze ceva. Caprele au nevoie de siguranta, stabilitate si sustinere constanta. Se asteapta ca altii sa faca ce nu au putut sa faca ele.

Pe de alta parte, nativii din zodia Capra incearca sa se adapteze la orice fel de conditii. Cel mai bine se simt in rolul de aparator sau administrator intelegator. Dar orice ar face, cauta sa adauge si un dram de creativitate. Sunt fermecatoare, foarte amabile si incredibil de atragatoare. Nativii din Capra se comporta calm in orice situatie, sunt rationali, iubesc sa dea sfaturi si sa fie in centrul atentiei. Nu stiu niciodata ce cale vor urma, de aceea se lasa condusi. Bineinteles, ei pot sa pretinda ca sunt lideri, dar nimeni nu-i va crede. Caprele trebuie sa urmeze pe cineva, dar in anumite circumstante pot totusi sa si conduca.

Deseori, cei nascuti in anul Caprei sunt credinciosi si pot deveni chiar fanatici, iar acest lucru s-ar putea sa le complice viata. Desi nu sunt capabili sa faca sacrificii, sunt atrasi de ocultism si mister.

In orice companie, Caprele distreaza persoanele din jur cu imaginatia lor ciudata si castiga simpatia lor datorita bunatatii si rabdarii. Ele nu stiu sa critice, iar cand sunt supuse unui atac, cauta protectia unei personalitati puternice. Uneori, ajung sa fie umilite sau tradate, dar stiu sa ierte deoarece considera ca furia este inutila, iar razbunarea dauneaza sistemului nervos. Caprele uita totul repede.

Aceste persoane nu suporta rutina, constrangerile si contradictiile. Pentru a-si diversifica viata, ele se comporta excentric, starnind curiozitatea celor din jur. Incearca sa se impace cu toata lumea, detesta raceala si dusmania.

Atat barbatii cat si femeile din aceasta zodie sunt persoane bune la suflet, compatimitoare si generoase, dar nu pot sa dea ceva ce le apartine. Sentimentul de proprietate este relativ. Caprele se pot lasa legate, dar funia trebuie sa fie destul de lunga.

In tinerete, el deseori pare timid. Dar cu varsta devine mai responsabil. Deseori, Caprele au o vointa slaba si sunt lenese in cele mai nepotrivite momente. Nu iubesc responsabilitatile si se tem sa preia initiativa, sunt deseori influentate de altii. Nu le place sa se certe, se supara usor, dar incearca sa gaseasca un compromis in orice situatie. Intr-o situatie fara iesire, se pierd, incep sa se planga, sa dea vina pe altii si nu accepta sa-si recunoasca greselile.

Lumea trebuie sa accepte nativii din Capra asa cum sunt ei si sa nu le ceara sa faca ceva ce nu vor. Caprele pot crea o atmosfera excelenta. Ritmul lor de viata este foarte lent, insa pentru a nu ramane in urma partenerului, ele incearca sa se adapteze la lumea din jur.

De obicei, Caprele se pun pe picioare datorita altora. Au o casa buna, plina de lucruri scumpe si prieteni veseli. Confortul si compania prietenilor le sunt necesare pentru o dispozitie buna.