Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Maimuta Horoscop Maimuta Zodiac Chinezesc Maimuta

Horoscop Chinezesc 2021 Maimuta

Anul 2021 al Bivolului Alb de Metal nu va fi unul usor pentru Maimuta. Aceste doua semne zodiacale au o serie de valori contradictorii care nu pot fi impacate in niciun fel. Se poate incerca totusi. Daca Maimuta va incerca sa-si mai lase deoparte smecheriile si trucurile, iar Bivolul va inchide ochii la sireteniile ei, vor reusi sa mentina pacea. Si din moment ce anul este guvernat de Bivol, Maimuta va fi cea care va trebui sa se adapteze…

Cariera

In anul 2021, nativii din zodia Maimuta vor avea senzatia ciudata ca au atins deja plafonul in ceea ce fac. Intr-adevar, asa este. Bivolul, la randul lui, va face tot posibilul sa tina Maimuta pe loc, sa nu o lase sa plece de la locul de munca care nu o multumeste si sa-si gaseasca un alt job, sau sa-si ia pana la urma un concediu in scopuri creative. Senzatia de o oarecare degradare si imposibilitate de dezvoltare o va urmari pe Maimuta pana in momentul in care isi va infrunta frica si va renunta la tot ceea ce nu-i mai aduce satisfactii. Bivolul cu siguranta va incerca sa o sperie cu ganduri ca va ramane fara bani si fara un acoperis deasupra capului, ca la un alt loc de munca nu va fi bine. Dar trebuie sa intelegem ca Bivolul pur si simplu nu vrea sa lase Maimuta sa incerce altceva – el, la randul lui, nu are curajul asta si de ani de zile nu indrazneste sa-si asume un risc.

Dragoste si relatii

Ah, va fi un an al sentimentelor contradictorii, al intrigilor si relatiilor complicate. Pentru Maimuta anul 2021 va fi un adevarat test de rezistenta. Cum sa-ti pastrezi individualitatea in relatii? Maimuta isi va pune continuu aceasta intrebare si va descoperi raspunsuri din cele mai diferite. Se va simti lipsita de libertatea de a alege, cineva sau ceva s-ar putea sa o impiedice sa-si exprime sentimentele. Cu toate acestea, Maimuta nu va ceda si va continua sa caute o relatie sincera in care nu este loc de plictiseala. Guvernatorul anului, la randul lui, o va pune la incercari cu moralitate stricta si un sentiment de responsabilitate crescut.

Sanatate

Sanatatea nu va va pune probleme serioase, dar trebuie totusi sa aveti grija de ceva. Este vorba de sistemul digestiv si sistemul nervos al Maimutei voioase, dar putin nervoase. In ciuda dispozitiei vesele, in suflet se poate ascunde un sentiment puternic de anxietate care poate duce la tulburari psihosomatice, daca nu se iau masuri. Aveti grija de voi!