Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Maimuta Horoscop Maimuta Zodiac Chinezesc Maimuta

Horoscop Erotic Chinezesc Maimuta

(Nascuti in: 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016…)

A face sex cu o Maimuta este egal cu a face sex cu persoane diferite simultan. Ea poate juca o multime de roluri. Poate sa iubeasca o persoana si sa faca sex cu alta. Si in acest caz nici nu considera ca-si inseala partenerul. Pentru Maimuta, sexul este una dintre numeroasele piese, considerate arta. Ea compune scenariul piesei si apoi joaca rolul principal.

Maimutele isi incep viata sexuala foarte devreme: de obicei, sunt primele dintre cei de varsta lor. Si o fac din pura curiozitate si sete de noi experiente. Dupa aceea, Maimuta isi imbunatateste competentele, sperand ca isi va impresiona si isi va cuceri partenerul. Deseori, aceste dorinte o imping sa mearga prea departe, sa depaseasca limitele. “Placere cu orice pret” – aceasta este deviza ei. Sau mai este una: «Sexul interzis este cel mai dulce». Maimuta nu suporta nici un fel de conditionari, granite si limite nici in viata, nici in sex.

Nativul din zodia Maimuta este secretos, agil si astfel se manifesta si in sex. Isi poate ascunde si dezamagirea, si indiferenta. Partenerul nu-si va da seama niciodata ca Maimuta s-a saturat de el. Ea pur si simplu se va intalni cu altcineva in paralel.

Femeia-Maimuta este foarte sexy si nu lasa nici un barbat indiferent. Adora jocurile erotice, nu suporta monotonia si rutina. In acelasi timp, poate sa-si sustina partenerul – acesta nu va afla niciodata daca ea a ajuns cu adevarat la extaz. Maimuta va reusi sa-l convinga ca asa este cu ajutorul intregului set de trucuri, potrivite unui film erotic. Ea se aprinde foarte usor si repede. Daca se simte bine in pat, este gata sa petreaca toate noptile, chiar si zilele, in dormitor cu iubitul ei. Este o fire extrem de pasionala. In cautarea placerii, isi schimba deseori partenerul. Ea insa rareori este parasita. Si acest lucru se datoreaza faptului ca sexul cu o Maimuta este ca un drog, creeaza dependenta fata de senzatii sexuale intense.

Barbatul-Maimuta este un amant iscusit, incredibil de creativ. El nu va lasa nici o femeie indiferenta. In cautarea unor senzatii noi, isi schimba des partenerele si poate avea chiar mai multe in acelasi timp, fara a supara pe vreuna dintre ele. In acelasi timp, nu putem spune ca nu se pricepe la femei. Partenera trebuie neaparat sa corespunda imaginii create de el. Si criteriile de selectie nu vor include doar aspectul fizic, ci si IQ-ul. Barbatul-Maimuta iubeste nu doar sa petreaca timpul cu partenera in pat, dar sa si discute cu ea. Din primele minute ale apropierii sexuale, barbatul-Maimuta isi arata toate calitatile pentru a-si cuceri partenera. Sexul cu el este intotdeauna imprevizibil si interesant. Mai pe scurt, Maimuta este un partener de sex ideal, pasional si fierbinte, dar nestatornic.