Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Maimuta Horoscop Maimuta Zodiac Chinezesc Maimuta

Temperament si Caracter Maimuta

(Nascuti in: 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016, 2028…)

Persoanele nascute in acest an au o fire neobisnuita. Sunt foarte jucause, destepte si spirituale. Maimuta – este un adevarat jucator si ii manipuleaza pe cei din jur. Nu are intentii rele, dar nici foarte sincera nu este. Deseori, Maimutele sunt acuzate de dorinta de a controla totul si de a lua decizii pentru altii. Dar ele nu incearca sa ajunga mai sus: tot ce fac se intampla de la sine. Deciziile Maimutelor sunt intelepte si corecte, sfaturile lor pot fi urmate. Fiind foarte sociabile, ele dau impresia ca si-ar putea petrece timpul placut cu oricine – dar este o impresie falsa. De fapt, Maimutele sunt egoiste si narcisiste. Chiar daca par prietenoase, s-ar putea sa aiba in realitate o parere proasta despre cei din jur. Maimutele nu au incredere in nimeni si se considera mai presus decat altii.

Maimutele sunt arogante, dar se adapteaza foarte repede si incearca sa profite de orice situatie, starrnind astfel invidia celor din jur. Imaginatia lor bogata se combina cu o nepasare incredibila. Ele isi schimba grimasele in permanenta astfel incat nu poti sa intelegi niciodata cine e in fata ta – un umorist inteligent sau un snob “umflat in pene”. Maimutele fac totul cu un zambet ironic, misterios. Deseori sunt foarte amuzante, dar niciodata nu-i lasa pe altii sa intreaca limita si sa-si permita familiaritati cu ele.

Maimutele sunt destul de inteligente. Ele simt nevoia sa invete si sa cunoasca. Citesc si se uita la toate, sunt la curent cu tot ce se intampla in lume. Sunt educate si culte, au o memorie fantastica, de aceea pot reproduce totul in detalii. Acesta este un avantaj mare in cazul lor, pentru ca nu prea le place sa se gandeasca mult si se bazeaza pe memorie.

Maimutele isi exprima usor gandurile si sunt foarte entuziaste. Nu suporta rutina si monotonia, iubesc cand oamenii le sustin ideile si vin cu rugaminti. Intotdeauna dau dovada de ingeniozitate si iau decizii rapid. Este foarte greu sa intelegi cum reusesc sa gaseasca iesirea din cele mai complicate situatii. Maimutele pot face orice, pentru ele totul este usor. Sunt independente si au o minte agera. Deseori spun tot felul de prostii, dar intotdeauna gasesc argumentul necesar in dispute. Uneori nu sunt destul de insistente.

Creativitatea si originalitatea Maimutelor se vede in tot ce fac. Ele pot rezolva orice problema incredibil de rapid. Si daca au hotarat sa faca ceva – o fac imediat, in caz contrar – isi pierd interesul.

Maimutele iubesc diversitatea, de aceea se plictisesc facand un singur lucru. Se pot ocupa de mai multe probleme in acelasi timp, manifestand o curiozitate exagerata. Uneori par superficiale, dar nu sunt.

Maimutele adora sa calatoreasca, iubesc schimbarile, obisnuiesc sa-si bage nasul in treburile altora. Rezolva instant problemele altora, chiar daca nimeni nu le roaga sa faca acest lucru. Si aceasta este problema lor, nimeni nu poate sa le accepte criticile, zapaceala si capacitatea de a da ordine. Oamenii cred ca Maimutele isi bat joc de ei si incearca sa le evite.

Maimutele nu vor sta pe ganduri inainte sa minta sau sa inceapa sa joace dublu pentru a-si atinge obiectivul. Rareori pot fi prinse in flagrant sau acuzate. Unii reprezentanti ai acestui semn se impaca atat de bine cu constiinta, incat ajung sa-si justifice si furtul. Si toate Maimutele mint!

Si orice ar face ele, totul este fermecator. Persoanele din jur sunt atrase de ele ca de magnet. Maimutele au un simt al umorului incredibil de dezvoltat si nu iau nimic in serios. Deseori, este totusi doar o masca, pentru ca singuratatea le face sa sufere mult. In astfel de momente, Maimutele devin pesimiste, se supara, dar nimeni nu observa acest lucru pentru ca prefera sa nu-si arate slabiciunile. Maimutele iubesc sa fie admirate, iubite si intelese. Daca isi vor arata slabiciunile, nu vor ajunge niciodata la succes. Iata de ce sunt nevoite sa-i minta pe toti mereu. Daca cineva le ajuta, ele raman recunoscatoare si sunt intotdeauna gata sa ajute acea persoana la randul lor.