Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Sarpe Horoscop Sarpe Zodiac Chinezesc Sarpe

Horoscop Chinezesc 2021 Sarpe

Anul 2021 va fi pentru reprezentantii zodiei Sarpe o perioada de odihna si oportunitati, pentru ca energia Bivolului Alb de Metal va completa foarte bine ceea ce ii lipseste Sarpelui. Amatorul de meditatii si cautari spirituale va avea ocazia in sfarsit sa se relaxeze, pentru ca Bivolul cel intelept ii va asigura un suport solid – poate fi vorba atat de o persoana, cat si de circumstantele care se vor crea in anul 2021.

Cariera

Anul acesta Sarpele va putea atinge orice inaltime (si anume la inaltimi viseaza) pe care isi va propune sa o atinga. Bivolul Alb de Metal ii va da senzatia ca totul este posibil. O conditie speciala va fi doar dorinta Sarpelui de a invata si de a insusi multe lucruri noi pentru a trece la un nou nivel de dezvoltare si pentru a face un salt in cariera. In anul 2021, Sarpele trebuie sa-si stabileasca obiective cu adevarat inalte, fara sa se teama de greseli sau esec. Chiar daca deocamdata nu este clar de unde va veni ajutorul, cu siguranta il va avea la momentul potrivit. Sarpele va avea nevoie de toata intelepciunea si diplomatia sa pentru a-i ocoli pe concurenti si rivali (astia cu siguranta vor exista). Este indicat sa nu va laudati si sa nu le spuneti la toti despre planurile voastre. Faceti tot ceea ce este necesar pentru succes in liniste, dar, bineinteles, cu ajutorul Bivolului Alb.

Dragoste si relatii

Pe plan sentimental, in anul 2021 va fi liniste si pace, dar nicidecum plictiseala. In anul Bivolului de Metal veti avea oportunitatea sa gasiti un partener de nadejde, pentru ca guvernatorul anului sustine relatiile trainice si de lunga durata. Sarpele cu siguranta va sti sa recunoasca acel sentiment de apropiere si tandrete, care nu apare la tot pasul… Viata familiala a Sarpelui va fi anul acesta linistita si stabila. Singura problema poate fi tendinta voastra spre intrigi subtile, tesute doar de dragul distractiei, dar veti avea suficienta intelepciune pentru a nu strica o relatie importanta.

Sanatate

Anul Bivolului ii promite Sarpelui o sanatate buna si posibil o imbunatatire a starii generale. Acestea se vor datora unui regim de viata sanatos, bazat pe alimentatie sanatoasa si activitate fizica regulata. Evitati suprasolicitarile, dormiti suficient, reduceti stresul si va veti bucura in anul 2021 de o stare excelenta.