Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Sarpe Horoscop Sarpe Zodiac Chinezesc Sarpe

Sarpe de Metal

Sarpe de metal

Anii Sarpelui de Metal:

27 ianuarie 1941 – 14 februarie 1942;

24 ianuarie 2001 – 11 februarie 2002.


Culorile Sarpelui de Metal: galben, rosu, alb.

Desi persoanele nascute in aceasta zodie sunt calme si tacute, spre deosebire de Serpii guvernati de alte elemente, nativii din zodia Sarpe de Metal sunt mult mai independenti. Doar cateva persoane cele mai apropiate pot patrunde in sufletul lor. Serpii de Metal prefera sa lucreze individual, au o intuitie excelenta in ceea ce priveste intreprinderile profitabile, si se apuca de lucru cu mult entuziasm si determinare. Reprezentantii acestei zodii se adapteaza rapid si usor la orice situatie; Serpii sunt destul de competenti in finante si, de regula, fac investitii profitabile.

Serpii de Metal sunt gurmanzi; se pricep la arta, iubesc muzica buna, confortul si luxul. Nativii din aceasta zodie au cativa prieteni, nu multi, dar adevarati, loiali. Serpii de Metal sunt foarte generosi cu persoanele iubite.

Personalitati nascute in anii Sarpelui de Metal: Bob Dylan, Jesse Jackson, Faye Dunaway, Nick Nolte, Charlie Watts, Eddie Rabbitt, John Davidson, Sofia Vicoveanca, Vladimir Voronin, Gheorghe Zamfir, Emil Hossu, David Warner, Scott Glenn, Miriam Margolyesv.