Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Sarpe Horoscop Sarpe Zodiac Chinezesc Sarpe

Temperament si Caracter Sarpe

(Nascuti in: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025, 2037…)

Reprezentantii zodiei Sarpe sunt eleganti, educati, delicati si au un farmec deosebit. Sunt foarte prietenosi, sociabili si intotdeauna amabili. Serpii sunt romantici, fermecatori si nu pot trece neobservati in societate. Sunt interlocutori placuti, inzestrati cu un simt al umorului de calitate. Datorita acestor calitati, ei se bucura de atentia celor din jur. Stiu sa vorbeasca cu oamenii, intrigandu-i cu misteriozitatea lor. Serpii au gusturi foarte bune, pot fi extravaganti si, de regula, iubesc tinutele frumoase.

Serpii reusesc sa invete si sa inteleaga totul foarte repede. Sunt ganditori, profunzi, inteligenti. De felul lor sunt filozofi. Iubesc sa citeasc, stiu cum sa-si foloseasca cunostintele, adora schimbul de idei si dezbaterile aprinse. Au nevoie de conversatii ca de aer, fiind la randul lor interlocutori placuti. Serpii au o minte profunda, sunt inteligenti si pot da sfaturi intelepte. Nu putem spune ca gandesc superficial.

Persoanele nascute in anul Sarpelui detesta furia, vulgaritatea si evita persoanele galagioase. Adora muzica si aplauzele publicului incantat. Au nevoie de ovatii si sunt foarte mandri cand le merita. Nu-si pierd timpul niciodata stand la barfa.

Serpii au o intuitie nelimitata care se apropie de clarviziune. Isi dau seama imediat cum este o persoana si reusesc sa patrunda in subconstientul ei. Se bazeaza mai mult pe prima impresie, pe propriile senzatii, si nu pe fapte si pe opiniile altora. Uneori, iau in considerare chiar si propria experienta. Practic, Serpii nu gresesc niciodata. In viata de zi cu zi sunt calmi, pasnici, iubesc armonia si stabilitatea. Se adapteaza cu usurinta la orice mediu si ajung la echilibru intr-un timp foarte scurt. Au o vointa de fier care ii face sa se apere fara sa stea pe ganduri si sa lupte pentru confortul lor moral si material. In astfel de cazuri, reactia lor nu se lasa asteptata. Dar Serpii nu iubesc sa faca multa miscare si daca au posibilitatea, isi petrec timpul liber dormind.

Nativii din aceasta zodie lucreaza foarte rapid si calitativ, nu iubesc sa lase pe ziua de maine ce pot face astazi. Isi apreciaza timpul liber si il dedica ocupatiilor preferate: se apuca de reparatii si renovari, pleaca in afara orasului. Dupa ce-si termina toata treaba, trag un pui de somn. Dar daca si-au stabilit un obiectiv, Serpii devin foarte activi si inlatura orice obstacol in calea lor, iau decizii rapid si nu le mai schimba niciodata.

Serpii sunt foarte norocosi, deseori castiga si nu iubesc sa piarda. Esecul este perceput de ei ca o insulta personala. Sunt sfatuitori minunati si iubesc sa ajute. Uneori, din cauza dorintei de a face ceva bun, devin chiar stresanti. Cu toate ca iubesc sa ajute lumea, ei nu sunt dispusi sa dea bani din buzunarul lor. Serpii adora banii si se tem sa-i piarda. Trasatura cea mai fatala a caracterului lor este tendinta de a exagera. Daca au facut un serviciu cuiva, considera ca au dreptul sa controleze acea persoana. Astfel, nici actele lor de caritate nu mai bucura in final. Cel mai mare defect al acestor nativi este faptul ca ei nu asculta recomandarile altora.

In circumstante negative, Serpii pot comite furturi intelectuale, insusindu-si ideile altora si mintind in caz de nevoie. Sunt foarte suparaciosi, nu suporta criticile. In situatii extreme pot fi agresivi si razbunatori.