Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Sarpe Horoscop Sarpe Zodiac Chinezesc Sarpe

Horoscop Erotic Chinezesc Sarpe

(Nascuti in: 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013…)

Femeia-Sarpe va avea un noroc foarte mare daca va intalni in viata ei un barbat nascut in zodia Sobolan. Un astfel de cuplu va avea parte de sex extraordinar! Adevarat este ca barbatul-Sobolan va trebui sa suporte inselaciunile dese ale alesei lui. Va fi bine daca ea va avea multa grija sa-si ascunda infidelitatea, atunci relatia lor va merge excelent.

Barbatul, nascut in zodia Sarpe, poate avea o relatie sexuala perfecta cu femeia-Capra. El o va trata cu dragoste si afectiune.

De sex formidabil va avea parte barbatul-Sarpe cu femeia-Bivol. Sarpele se va supune cu placere in pat Bivolului dominant. Jocul «stapanul si supusul» il va distra mult pe barbatul-Sarpe. In general, vor exista o multime de plusuri si minusuri intr-un astfel de cuplu. Din pacate, ar fi mai multe minusuri, asadar relatia unui nativ din Sarpe cu un Bivol nu ar dura mult.

Femeia-Sarpe poate fi fericita pe plan sexual in relatia cu barbatul din zodia Dragon. Ea stie cum sa vrajeasca si cum sa-si foloseasca veninul dulce pentru a evita despartirea. Si aceste doua semne in general se aseamana, ajung sa se inteleaga foarte bine si sa aiba o relatie armonioasa. Sarpele ar trebui sa evite sexul cu un Tigru, chiar daca ambii vor fi innebunniti unul dupa altul. Ei nu se vor intelege niciodata, trebuie sa accepte acest lucru. Cu timpul, Sarpele va deveni foarte exigent fata de partener in ceea ce priveste diversitatea in sex, iar Tigrul are o atitudine foarte conservatoare in acest sens.

Barbatul-Sarpe va trai clipe de neuitat in pat cu femeia, nascuta in zodia Calului. Relatia lor sexuala este intotdeauna interesanta si plina de diversitate. Le place sa experimenteze, ei chiar filmeaza momentele deosebite din viata lor sexuala.

Cu un nativ din Maimuta, relatia Sarpelui merge altfel. Ei nu vor ajunge la rezultatul dorit, pentru ca fanteziile lor sexuale difera prea mult. Incercarile de a depasi neintelegerile nu duc la nimic si acestia decid sa ramana amici.

Sexul cu un barbat-Cocos ii este pur si simplu contraindicat femeii-Sarpe. Cu alte cuvinte, o aventura este posibila, dar nu poate fi nici vorba de o relatie sexuala de durata. Barbatul-Cocos o va insela foarte des – asa este el. Sexul nu ii va bucura pentru o perioada lunga si cu timpul se va transforma in ceva obisnuit, precum spalarea dintilor.

Totusi, intre un barbat-Sarpe si o femeie-Cocos lucrurile merg mult mai bine. Sarpele atragator si Cocosul extravagant se vor intelege bine pe plan sexual un timp destul de indelungat. Va exista diversitate in sex, deoarece ambii isi vor realiza dorintele fara retinere. Fantezii sexuale asemanatoare – acesta este secretul duratei unei relatii intre barbatul-Sarpe si femeia-Cocos.

Sarpele s-ar putea intelege bine si cu un nativ din zodia Iepure. Fiind intelept, Sarpele intotdeauna va ierta Iepurele petrecaret pentru temperamentul lui. Si daca Iepurele nu se va satura de nesatiosul partener, relatia sexuala a acestui cuplu va dura foarte mult.

Cu nativii din Mistret insa, Sarpele nu se intelege. Femeia-Mistret se misca prea incet in pat, si barbatul-Sarpe nu va putea suporta acest lucru pentru mult timp. Dar nici femeia-Sarpe nu va sta mult cu un barbat-Mistret.

In ceea ce priveste relatia sexuala intre Sarpe si Caine, aici are de suferit Cainele. El nu suporta ca cineva sa-i dea lectii. Iar Sarpele pur si simplu adora sa spuna care sunt neajunsurile partenerului sexual, uitand complet de ale lui. Daca au hotarat totusi sa stea impreuna, ei trebuie sa invete sa se uite prima data la ei insisi si abia dupa aceea sa dea lectii de viata partenerului. Destul de bine ar merge relatia intre doi Serpi. Ei ar reusi sa se inteleaga si sa ierte unul celuilalt orice greseala. Sexul lor niciodata nu va fi monoton, ambii vor avea destula imaginatie si temperament pentru a-si face viata sexuala foarte placuta.