Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Iepure Horoscop Iepure Zodiac Chinezesc Iepure

Horoscop Chinezesc 2021 Iepure

Pentru cei nascuti in zodia Iepure anul Bivolului Alb de Metal va fi o perioada minunata, in care vor reusi sa se afirme fara sa depuna prea mult efort. Guvernatorul anului, Bivolul, va crea conditiile necesare pentru ca Iepurele sa se poata ocupa de ceea ce-i place. Toata lumea va fi multumita, toata lumea va fi linistita. Atat Bivolul, cat si Iepurele, tin foarte mult la liniste si stabilitate.

Cariera

Pe plan profesional, in anul 2021 Iepurele va reusi sa se afirme nu numai in modul obisnuit, ca un diplomat si un ganditor, dar si ca un foarte bun executant si un adevarat maestru capabil sa faca multe de unul singur. Acest an ii va permite Iepurelui sa realizeze in sfarsit ceea ce a fost timp de multi ani numai in planurile si visurile lui. De undeva vor aparea fortele si resursele necesare, banii si timpul necesar pentru dezvoltare. Vor veni sustinatori care il vor indruma si ii vor indica ce sa faca si unde sa mearga. Iepurelui ii va ramane doar sa-si foloseasca abilitatea de a negocia, sa fie super dragut (stie el sa faca asta) si sa-si extinda cercul de cunostinte pentru a atrage continuu oameni noi in proiectul sau.

Dragoste si relatii

Pe plan sentimental, in anul Bivolului de Metal lucrurile se vor complica. Iepurele, de regula foarte usurel, va fi patruns de energia Bivolului si va dori mai multa seriozitate in sentimente. Prin asta ii va indeparta pe multi dintre cei cu care s-a obisnuit sa-si petreaca timpul, in schimb va avea sanse mari sa gaseasca persoana care ii va inlocui pe toti deodata. Dorinta Iepurelui de a avea o familie s-ar putea indeplini anume in anul 2021, trebuie sa tinda spre construirea unei relatii calde pe termen lung si intemeierea unei familii, si atunci totul se va realiza.

Sanatate

In anul 2021, Bivolul Alb de Metal ii va inzestra pe toti cu multa energie si o stare fizica buna. Daca aveti vreo problema de sanatate, este timpul sa o rezolvati, cu siguranta veti avea resursele necesare pentru asta. In cazul nativilor din zodia Iepure trebuie acordata atentie speciala sistemului nervos – nu va stresati, nu va cufundati in munca chiar daca va veti avea de facut lucruri foarte interesante si importante. Aveti grija de voi.