Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Iepure Horoscop Iepure Zodiac Chinezesc Iepure

Iepure de Foc

Iepure de foc

Anii Iepurelui de Foc:

2 februarie 1927 – 22 ianuarie 1928;

29 ianuarie 1987 – 16 februarie 1988.


Culorile Iepurelui de Foc: albastru, rosu.

Nativii din zodia Iepure de Foc sunt prietenosi, deschisi, rationali si diplomati. Intotdeauna incearca sa mentina relatii pasnice si armonioase cu toata lumea din jur si reusesc s-o faca, in plus, se inteleg bine cu copiii. Acest lucru se datoreaza probabil faptului ca Iepurii de Foc sunt buni cunoscatori ai sufletului omenesc. Reprezentantii acestei zodii au o vointa puternica, dar totodata sunt nerabdatori si predispusi la depresie atunci cand lucrurile iau o intorsatura nedorita, pentru ca fac fata cu greu circumstantelor nefavorabile.

Iepurii de Foc au o intuitie mai dezvoltata decat cea a altor semne zodiacale. Unii dintre ei au capacitati paranormale.

Pentru a obtine mai mult de la viata, Iepurii de Foc nu trebuie sa refuze ajutorul celor din jur, chiar daca sunt puternici din fire.

Personalitati nascute in anii Iepurelui de Foc: Lionel Messi, Hilary Duff, Ashley Greene, Tom Felton, Ellen Page, Rosie Huntington Whiteley, Maria Sharapova, Candice Accola, Sanziana Negru, Zac Efron, Robert Vito.