Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022
Zodia Iepure Horoscop Iepure Zodiac Chinezesc Iepure

Temperament si Caracter Iepure

(Nascuti in: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035…)

Dualitatea caractersticilor Iepurelui consta in alternarea dependentei cu salbaticia. Trebuie sa traiesti o viata cu un Iepure ca sa observi ca el reuseste sa evite toate capcanele puse de adversar. Comportamentul lui este imprevizibil. Cand te astepti sa fie curajos – el se da la o parte, cand te astepti sa fuga – el numaidecat se opreste. Iepurele este o fiinta foarte sensibila, isi asculta intuitia si nu crede in explicatii convingatoare. Asadar, nu are rost sa vorbesti cu el in limbajul logicii. Chiar daca are un job care implica lucrul cu cifre si fapte concrete, reactia lui oricum ramane subiectiva.

La prima vedere, pare ca Iepurele poate fi imblanzit si adaptat cu usurinta. In realitate insa, nemultumirile lui se aduna si, intr-o zi, toate emotiile se revarsa. Persoanele nascute in anul Iepurelui sunt retinute si cumpatate. Iepurii sunt intotdeauna delicati, diplomati si fac totul pentru a evita orice conflict sau cearta. Sunt foarte sensibili si au nevoie de mentinerea unei atmosfere pasnice si a unui mediu grijuliu.

Iepurii sunt foarte corecti, rationali si intelepti. Iubesc confortul, linistea si siguranta. Isi petrec toata viata lucrand la consolidarea structurilor.

Iepurii sunt cei mai fericiti oameni, ei sunt creati fizic pentru bunastare. Sunt foarte delicati, retinuti si ambitiosi. Toata lumea cauta sa-si petreaca timpul cu ei pentru ca sunt companioni placuti.

Lumea lor este, in primul rand, mediul lor. Numai dupa ce au intrat pe teritoriul lor si s-au simtit in siguranta, Iepurii risca sa mearga mai departe. Sunt intotdeauna prudenti si atenti. Nu sunt agresivi sau dornici de lupta. Reprezentantii acestui semn zodiacal nu se baga in situatii complicate daca acestea pot fi evitate. Devin periculosi doar in cazurile rare cand sunt incoltiti. In alte cazuri, ei fug ca sa evite tot felul de discutii. Este foarte greu sa enervezi un Iepure, acesta este un pacifist calm si cumpatat. Este mai mult sensibil decat sentimental, mai ingrijorat din cauza propriilor probleme, decat din cauza dezastrelor naturale din lume. Nu-i pasa deloc de razboaie, catastrofe si foamete daca acestea nu-l ating personal. Dar daca vreun lucru marunt il deranjeaza – Iepurele sufera ingrozitor. Nativii din aceasta zodie se supara si se linistesc rapid . Tristetea si melancolia sunt armele principale ale Iepurilor. Nehotararea, lasitatea si timiditatea sunt punctele lor slabe. Ei nu vor sa actioneze, nestiind ce ii asteapta. Nu sunt creati pentru situatii tensionate, de aceea isi pot rata sansa. Facandu-si griji pentru viitor, ei deseori stau pe loc. Starea lor sufleteasca este prioritatea numarul unu. Iepurii ii ajuta pe altii numai daca acest lucru nu le poate perturba cursul vietii. Inventeaza mii de scuze pentru a-si motiva refuzul, dar de fapt este doar auto-amagire.

Calmi si pasnici, Iepurii sunt parteneri de viata si prieteni buni. Sunt intelegatori, nu se enerveaza, isi pastreaza mereu cumpatul. Sunt cei mai loiali, calzi si primitori oameni, sunt foarte delicati si atenti cu prietenii. Iepurii nu suporta obscenitatile si pot fi suparati cu usurinta. Sunt conservatori si traiesc dupa principiile onoarei. Sunt tacuti si putin suspiciosi, iar in circumstante negative pot deveni superficiali.

In privinta financiara, Iepurele este un semn norocos, lucru care-l face un bun businessman. Cine va avea de-a face cu el, nu va regreta. Iepurele are noroc in comert. Este, de asemenea, un diplomat bun si poate deveni un avocat excelent.

Femeile nascute in anul Iepurelui sunt talentate, exigente, au gusturi bune si iubesc luxul. Putem da un sfat politicienilor – sa se insoare doar cu femeia-Iepure, pentru ca este culta, disciplinata, o buna gospodina si isi poate face partenerul sa straluceasca si mai tare.