Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Privind in Viitor – cum va fi anul 2021?

Cum va fi anul 2021? Credem si speram in fericire

Sa cunosti viitorul – este bine sau rau? Cine nu si-ar dori sa stie ce urmeaza? Intotdeauna incercam sa deschidem valul tainei si sa aruncam o privire in acest viitor… Va rugam sa cititi articolul pana la capat ca multe vrem sa spunem… Va prezentam prognoza numerologica pentru anul 2021.

Cum va fi anul 2021?

Anul 2020 nu este un an obisnuit pentru nimeni – 6 eclipse! In plus, intrarea lui Saturn intr-un alt semn, conjunctii rare formate de planetele Saturn, Jupiter, Marte, Pluto…. schimbarea nodurilor lunare, Marte si Venus retrograde…foarte multe in general.

Acum, la momentul publicarii acestei prognoze, este declarata la nivel global o pandemie la care nu s-a gandit nimeni, granitele sunt inchise, virusul continua sa se raspandeasca si sa faca victime. In anul cu sase eclipse ne-am asteptat la tensiuni pe scena politica, revolutii, revolte, cutremure, inundatii, tsunami (aduceti-va aminte de tsunami-ul care a devastat Asia de sud-est şi a ucis peste 220 000 oameni). La o scadere dura a economiei ne-am asteptat inca din anul 2019, cand Uranus a intrat in semnul Taurului. Dar la un virus care sa loveasca intreaga noastra planeta – nu…nu ne-am asteptat.

Si cu toate acestea…Sa revenim acum la cifre. La sfarsitul anului 2020, cu toate socurile si schimbarile globale totul se va stabiliza. Fiecare dintre noi va gasi fundatia si sustinerea necesara pentru a rezista. Fiecare dintre noi va gasi o cale pentru a rezolva problemele aparute…(nu suna bine “probleme” :-(, sa spunem mai bine “dificultati”).

Cifra 4 a anului 2020 ne-a pus la incercare perseverenta, rabdarea si capacitatea de a gasi solutia in situatii cu totul deosebite.

Am ajuns in situatia in care fundatia tuturor s-a prabusit si spre sfarsitul anului 2020 TOTI trebuie sa o reconstruim. Si ce facem mai departe? Ce urmeaza?

Fiecare dintre noi va gasi solutii

Important este sa nu intram in isterie si panica, sa incercam sa rezolvam problemele aparute si sa continuam sa ne miscam cu perseverenta inainte, sa cautam noi cai de a ne reveni.

Da, suna pompos, dar pana la urma – orice criza aduce OPORTUNITATI NOI. Vom invata sa traim altfel, ne vom adapta la circumstante si vom merge inainte.

Prognoza numerologica – cum va fi anul 2021 – sa privim in viitor:

Cine isi cunoaste cifrele – isi cunoaste soarta :-). Ne asteapta un an interesant si activ 🙂

Cifra anului 2021 este cifra 5 = 2+0+2+1

DEVIZA ANULUI – MISCAREA

Cifra cinci indica extinderea orizonturilor, va fi un an de crestere si dezvoltare (pentru fiecare in felul lui, dar si pentru intreaga planeta in general). Dupa ce am construit in anul 2020 fundatia, pe care stam acum (pe care o vom avea la sfarsitul anului 2020), e timpul sa urcam la un nou nivel, sa crestem si in lung, si in lat 🙂 trebuie sa acaparam domenii noi si sa ducem unele lucruri chiar si la nivel international. Cinciul este o arteziana de energie!

Cinciul iubeste calatoriile, aventurile, este curios si sociabil. Iar asta inseamna ca trebuie sa iesim din cochilie, sa nu ne blocam pe problemele si dificultatile noastre. Sa cautam solutii si sa ne miscam, sa ne miscam, sa ne miscam inainte… Cifra anului 2021 cu siguranta va aduce in viata tuturor lucruri interesante, oportunitati noi, multe bucurii si emotii pozitive.

AVERTISMENT pentru anul 2021

Nu va risipiti fortele deodata in toate directiile. Tineti-va obiectivele sub control. Cinciul nu iubeste rutina, dar toate actiunile pe care le intreprindeti trebuie sa duca la un rezultat, altfel va fi o pierdere de timp. Adica trebuie sa va concentrati pe ceva anume.

In plus, “cinciul” este cifra rebelilor, a spontaneitatii si riscului… Nu riscati si fiti prudenti. In anul 2021 vor fi, din pacate, destul de multi aventurieri si escroci…

CE SCHIMBARI MAJORE POT AVEA LOC IN ANUL 2021

In anul guvernat de cifra 5 multi isi vor schimba radical locul de munca, domeniul de activitate sau profesia. Un domeniu foarte ofertant va fi publicitatea si tot ceea ce tine de ea. Ne asteptam si la noi best seller-uri in literatura – romane de dragoste, detective sau carti stiintifico-fantastice 🙂 Scrieti – poate exista printre voi un scriitor inca necunoscut, dar foarte renumit in viitor 🙂 Se poate schimba locul de resedinta, pot aparea schimbari in relatiile cu oamenii importanti pentru voi.

Cinciul este cifra fericirii imprevizibile!

Cine va avea parte de schimbari majore puteti afla din prognozele astrologice – nodurile lunare, Saturn si Jupiter vor avea o influenta deosebita in acest caz.


Citeste si Horoscop 2021 pentru semnele din zodiacul european.


Dar sa analizam mai amanuntit prima si a doua jumatate a anului.

Prima jumatate a anului formeaza prin adunare 2

2 este o pereche, ceea ce inseamna ca in prima jumatate a anului ar trebui sa evitati singuratatea. Faceti totul impreuna cu cineva… atat la lucru, cat si acasa. Intotdeauna trebuie sa aveti alaturi un partener, un coleg, sotul/sotia, copiii, parintii, prietenii, persoanele dragi. Trebuie sa dati dovada de diplomatie si sa adoptati atitudinea de pacificator care are aliati in orice situatie. Mentineti armonia in relatii.

A doua jumatate a anului formeaza prin adunare 3

In a doua jumatate a anului lumina verde se va aprinde pentru persoanele foarte active si energice. Va veni timpul pentru afirmare – activati-va la maxim talentele si abilitatile. Cinciul este in sine foarte activ, dar in a doua jumatate a anului aduce si mai multa energie! Ramane doar sa va directionati talentele catre un anumit scop.

Iar acum va dorim succes si multa fericire!

Dupa cum se spune: Zambeste-i viitorului, si viitorul iti va zambi si el 🙂 Si atunci totul va fi bine!


Editor: Alex Baleanu, 12.09.2020

Alte articole interesante:

 • Numerologie 2021
  Horoscop Numerologic 2021

  Horoscop numerologic in functie de cifra destinului,

 • Cine este sufletul pereche?
  Sufletul pereche in Zodiac

  Cum iti dai seama ca ti-ai gasit sufletul pereche?

 • Ce masina ti se potriveste?
  Preferintele Auto in Numerologie

  Masinile care ti se potrivesc in functie de cifra destinului.

 • Cat de tolerante sunt semnele zodiacale?
  Ce spune data nasterii despre tine?

  Temperamentul si caracterul in functie de data nasterii.

 • Horoscop medical
  Horoscop Medical

  Bolile la care esti predispus in functie de zodie.

 • Cum ii captezi atentia?
  Cum ii captezi atentia, cum scapi de el si unde il gasesti

  Un horoscop amuzant despre barbatii din zodiac.