Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Numerologia relatiilor: Data primei intalniri

Cunoasterea datei cand ai intalnit persoana iubita este cheia spre intelegerea particularitatilor relatiei voastre. Data primei intalniri are o influenta radicala asupra scenariului de evolutie a relatiei.

Pentru a afla care este cifra care va guverneaza relatia, aduna cifrele care formeaza ziua, luna si anul in care v-ati cunoscut pana cand vei obtine o singura cifra.

Numerologia relatiilor - Data primei intalniri

De exemplu: 25 septembrie 2010 = 25.09.2010 = 2 + 5 + 0 + 9 + 2 + 0 + 1 + 0 = 19 = 1 + 9 = 10 = 1 + 0 = 1

1 – cifra Soarelui

Cifra Soarelui simbolizeaza ambitia, increderea in sine. Va uneste pasiunea pentru munca si dorinta de a ajunge la un statut social inalt. Este important sa evitati rivalitatea si sa nu fiti invidiosi pe “jumatatea” mai norocoasa. Si nu lasati pe nimeni sa se amestece in relatia voastra – chiar daca e vorba de parinti iubitori sau prieteni apropiati. Sfaturile din exterior va pot afecta relatia de cuplu.

Ce va poate consolida relatia? Cifra unu nu suporta monotonia. Incercati sa va creati experiente noi, calatoriti mai des.

2 – cifra Lunii

Cifra Lunii intruchipeaza romantismul si sensibilitatea. Chiar daca la inceput va leaga doar sexul si lacomia, cu timpul Luna va va deschide calea spre iubire. Dupa ce veti scapa de neincrederea in sine si in sentimentele proprii, veti construi o relatie de dragoste foarte frumoasa, plina de afectiune. Totusi, nu incercati sa fortati lucrurile, “doiul” se teme de schimbari radicale.

Ce va poate consolida relatia? Este binevenita o perioada de curtare prelungita. In casnicie, relatia poate fi “reimprospatata” cu despartiri si intalniri romantice.

3 – cifra lui Marte

“Treiul” creeaza familii solide si trainice, care pot depasi orice greutati si probleme. Marte ii ajuta pe parteneri sa-si analizeze greselile si sa nu le mai repete. Crizele – financiare, casnice, psihologice – nu vor face decat sa va uneasca si mai mult. Singurul lucru care va poate afecta relatia este invidia celor din jur. Feriti-va de intriganti!

Ce va poate consolida relatia? “Treiului” ii este contraindicata lenea. Stabiliti-va obiective noi si atingeti-le. Nu zaboviti pe canapea.

4 – cifra lui Mercur

Cifra 4 promite stabilitate si bunastare materiala. In plus, planeta Mercur confera sociabilitate. Nu faceti parte din cuplurile care niciodata nu se plictisesc impreuna. Iesiti mai des, intalniti-va cu rudele si prietenii, pregatiti-va pentru vizitele lor. Lumea deseori va apela la voi pentru sfaturi si bani. Totusi, nu dati oricui bani imprumut si gasiti timp unul pentru altul, nu doar pentru prieteni.

Ce va poate consolida relatia? Increderea in partener este esentiala pentru bunastarea voastra. Cifra patru nu suporta testele de gelozie.

5 – cifra lui Jupiter

Jupiter este deseori numit “planeta marii fericiri”. Si dupa zece ani petrecuti impreuna, va iubiti la fel de mult ca in prima saptamana cand v-ati cunoscut. Totusi, nu putem vorbi de o relatie foarte armonioasa. Cel mai degraba, va asteapta o pasiune ca in filme cu dispute inflacarate, vesela sparta, despartiri si impacari furtunoase.

Ce va poate consolida relatia? Invatati sa fiti mai retinuti. Este important ca in toiul unei certe sa nu ajungeti la acuzatii si insulte.

6 – cifra planetei Venus

Viata planetei Venus se supune emotiilor si trairilor. Relatia guvernata de cifra 6 este deseori impovarata de admiratori secreti, de “fostii” parteneri, de relatii in afara cuplului. Este prezenta gelozia, care din pacate nu este nefondata. Iar orice secret va fi dezvaluit la un moment dat, pentru ca planeta iubirii nu poate sa minta.

Ce va poate consolida relatia? Ar trebui sa stiti sa iertati. Cu toata frivolitatea ei, Venus apreciaza familia si cu timpul devine tot mai casnica.

7 – cifra lui Saturn

Saturn este planeta cea mai indepartata de la Soare, rece si putin studiata. Relatiile care se leaga sub guvernarea ei par ciudate. Un astfel de cuplu fie are foarte putini prieteni, fie n-are prieteni deloc, iar musafirii sunt o mare raritate in casa. Acest lucru nu-i deranjeaza totusi pe parteneri, ei sunt absorbiti unul de celalalt. In familia cifrei 7 deseori se nasc copii supradotati.

Ce va poate consolida relatia? Nu va izolati de restul lumii si mai lasati introspectia. Luati lucrurile asa cum vin, bucurati-va de viata!

8 – cifra lui Uranus

Are un caracter imprevizibil. Orice fleac va poate umbri relatia. Astazi sunteti innebuniti unul dupa celalalt, iar maine le veti spune prietenilor ca va despartiti, ceea ce e putin probabil. “Semnul infinitului” nu este predispus la despartiri. Iar perioada de neintelegere si indiferenta cu siguranta va fi urmata de una pasionala.

Ce va poate consolida relatia? Este foarte important ca “optul” sa simta ca este liber, incercati sa va pastrati spatiul personal.

9 – cifra lui Neptun

Neptun este un visator si iubeste sa creeze idealuri si sa construiasca castele de nisip. Sub guvernarea lui se leaga relatii extrem de emotionale si pasionale, dar de scurta durata. Pasiunea intensa este inlocuita in scurt timp cu dezamagire. Iar relatia in sine lasa amintiri placute si se considera a fi o experienta utila.

Ce va poate consolida relatia? Elementele de misticism si romantism va vor intari relatia, dar va trebui sa dati dovada de imaginatie!


Editor: Alex Baleanu, 15.06.2013

Alte articole interesante:

 • Care sunt anii importanti din viata?
  Numerologia zilei de nastere: anii importanti din viata

  Numerologie previzionala: afla care sunt cei mai importanti ani din viata ta!

 • Cum va fi anul 2021?
  Privind in Viitor – cum va fi anul 2021?

  Ce ne asteapta in anul 2021? Va prezentam prognoza numerologica.

 • Cat de tolerante sunt semnele zodiacale?
  Toleranta si semnele zodiacale

  O poveste amuzanta despre toleranta semnelor zodiacale.

 • Care este vacanta ideala?
  Vacanta ideala in functie de zodie

  Destinatii de vacanta pentru fiecare zodie.

 • Cum mint semnele zodiacale?
  Cum mint semnele zodiacale?

  Horoscopul mincinosilor. Cum si de ce mint semnele zodiacale?

 • Numerologie 2022
  Horoscop Numerologic 2022

  Horoscop numerologic in functie de cifra destinului.