Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Compatibilitate in dragoste dupa cifra destinului

Compatibilitatea in numerologie in functie de cifra destinului.

Un cuplu perfect – realitate sau mit? Cum poti sa afli daca sunteti compatibili, cum sa nu gresesti in alegerea partenerului de viata pentru a avea o relatie trainica bazata pe dragoste, daruire, intelegere, armonie si confort?

Numerologia iti permite studierea compatibilitatii dintre doua persoane in functie de data lor de nastere. Bineinteles ca nu poate sa-ti garanteze o viata in doi 100 % fericita si lipsita de griji, dar este un instrument mai exact si mai util decat testele traditionale, pentru ca se bazeaza atat pe compatibilitatea numerologica, cat si pe compatibilitatea astrologica.

Compatibilitatea in numerologie in functie de cifra destinului

Pentru a evalua compatibilitatea, trebuie sa cunosti cifra destinului tau si cifra destinului persoanei iubite. Aceasta este criptata in cifrele care formeaza data nasterii. Trebuie sa aduni cifrele din data de nastere pana cand obtii un singur numar de la 1 la 9 sau poti sa calculezi mai rapid cifra destinului tau si al partenerului pe pagina Cifra Destinului in Numerologie – Calcul si Interpretare.