Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Compatibilitate in dragoste dupa cifra destinului


Compatibilitatea in numerologie in functie de cifra destinului.
Compatibilitate Numerologica

Un cuplu perfect – realitate sau mit? Cum poti sa afli daca sunteti compatibili, cum sa nu gresesti in alegerea partenerului de viata pentru a avea o relatie trainica bazata pe dragoste, daruire, intelegere, armonie si confort?

Numerologia iti permite studierea compatibilitatii dintre doua persoane in functie de data lor de nastere. Bineinteles ca nu poate sa-ti garanteze o viata in doi 100 % fericita si lipsita de griji, dar este un instrument mai exact si mai util decat testele traditionale, pentru ca se bazeaza atat pe compatibilitatea numerologica, cat si pe compatibilitatea astrologica.

Pentru a evalua compatibilitatea, trebuie sa cunosti cifra destinului tau si cifra destinului persoanei iubite. Aceasta este criptata in cifrele care formeaza data nasterii. Trebuie sa aduni cifrele din data de nastere pana cand obtii un singur numar de la 1 la 9 sau poti sa calculezi mai rapid cifra destinului tau si al partenerului pe pagina Cifra Destinului in Numerologie – Calcul si Interpretare.