Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Compatibilitate in dragoste – Cifra destinului 4

Cifra destinului: 4 – 1

Cifra 1 si cifra 4 – o combinatie imposibila. Parteneriatul poate avea sanse de reusita numai daca relatia este una strict profesionala. Diferenta ritmurilor interioare genereaza probleme in toate aspectele vietii. Cifra 1 va dori sa ocupe pozitia de lider si se va astepta ca partenerul sa-i observe intentiile si sa o laude, dar cifra 4 cel mai degraba nu le va aprecia si nu le va vedea, este mult prea preocupata de propria persoana ca sa acorde atentie manevrelor cifrei 1. In cele din urma, cifra 1 va incepe sa-si preseze partenerul din aceasta cauza, cifra 4 va rabda, cifra 1 va ataca din nou, demonstrandu-si forta si farmecul. Si atunci va izbucni un conflict grav. Cifra 4 se va satura sa-si distraga atentia de la lumea ei mica si isi va iesi din fire, iar furia cifrei 4, inzestrate cu o forta interioara uriasa, intotdeauna arata la fel: ataca ca un tanc. Respinsa astfel de partenerul mereu bland, util si rational, cifra 1 se va retrage sa-si linga ranile. O astfel de relatie se va destrama cu siguranta. Cifra 1 nu iarta traumele sufletesti.

Cifra destinului: 4 – 2

Indiferent care dintre parteneri este guvernat de cifra 2 sau 4, se poate lega o relatie de dragoste. In orice caz, perspectivele sunt bune, dar problema in aceasta combinatie este faptul ca nici unul, nici altul nu indraznesc sa faca primul pas spre stabilirea relatiei. Ambii nativi sunt inerti si pasivi, adesea timizi, de aceea le este greu sa-si deschida sufletul, asteapta pana altcineva o face. Asadar, uneori trebuie sa astepte mult. Chiar si dupa ce intemeiaza o familie, ei se confrunta cu dificultati in comunicare, nu-si pot exprima pe deplin sentimentele. Ambii parteneri au o fire retinuta si un temperament calm, ceea ce nu aduce prea multa diversitate si placere in viata intima. Dar daca hotarasc sa fie impreuna, in ciuda dificultatilor psihologice, casnicie poate fi trainica, dar nu datorita pasiunii sau unor sentimente foarte profunde: pur si simplu, cifra 2 si cifra 4 nu iubesc sa-si schimbe obiceiurile. Deseori, casnicia lor rezista doar datorita acestor obiceiuri. Pe langa acestea, sunt persoane responsabile si nu-si doresc sa se desparta niciodata de copii.

Cifra destinului: 4 – 3

Cifra 3 si cifra 4 pot forma un cuplu foarte simpatic. Persoana guvernata de cifra 4 va stabiliza impulsurile partenerului cu cifra destinului 3, il va sustine in toate si , cel mai important, ii va asigura o viata fara lipsuri. Va crea o baza materiala pentru viata cifrei 3 si pentru succes, iar aceasta la randul ei va face ceea ce-i place, fara sa fie nevoita sa se gandeasca la mijloace materiale necesare existentei. O combinatie buna cu mari sanse de reusita, daca sentimentele persoanei cu cifra destinului 3 sunt suficient de serioase. Dar intrebarea este daca cifra 3 va putea sa suporte mult timp privirea plina de adoratie a partenerului. Persoanele guvernate de cifra 3 nu au cel mai placut caracter si deseori pot reactiona la o adoratie sincera mai rau decat la o dusmanie deschisa.

Cifra destinului: 4 – 4

Nativii guvernati de cifra 4 au interese similare si daca formeaza un cuplu, pot avea o relatie foarte trainica si stabila. Dar una dintre caracteristicile acesteia poate deveni conservatismul “la patrat”. Fara alimentare cu energie din exterior, un astfel de cuplu incepe sa se asemene cu o familie de hamsteri care cara in casa tot ce pot, se tem de schimbari si de noi proiecte. In acest plan, familia persoanelor cu cifra destinului 4, prezinta o priveliste trista: au o viata plictisitoare, nu stiu sa se distreze, nu iubesc schimbarile si inovatiile, lumea lor se limiteaza la conversatii si treburi de rutina. De aceea, cand sunt perfect compatibili, partenerii simt un gol in relatie si isi pierd interesul unul fata de altul. Daca vor incerca sa-si diversifice viata si sa dezvole o afacere in comun, vor aduce un suflu proaspat in familie. Dar e mai bine totusi sa nu riste si sa ramana doar prieteni buni.

Cifra destinului: 4 – 5

Interesele acestor nativi nu se intersecteaza. Nativul cu cifra destinului 4 iubeste pacea, confortul si stabilitatea, cifra 5 iubeste aventurile, petrecerile si flirtul. Cifra 4 cere ca vasele sa fie spalate si puse pe raft, iar persoana guvernata de cifra 5 poate sa-si arunce si lenjeria pe podea si sa scrumeze in farfurii. Pedant si meticulos, nativul cu cifra destinului 4 se va duce si noaptea sa verifice daca covorasul preferat este asezat bine, iar cifrei 5 nu-i pasa deloc daca acela mai exista sau daca a devenit un pat pentru pisica. Asadar, cifra 5 este un chin pentru cifra 4. Dar nici cifra 5 nu o duce mai bine cu cifra 4. Nativul guvernat de cifra 5 se plictiseste in casa cifrei 4, pentru ca aceasta nu stie nici sa se distreze, nici sa se relaxeze. Iar persoanei guvernate de cifra 4 ii ramane doar sa fluture ciorapii ridicati de pe jos si sa ceara ca partenerul sa dea cu matura. E de inteles ca aceasta combinatie uimitoare nu poate rezista mult timp. Interesele total opuse si neintelegerea dintre parteneri duc destul de repede la despartire. Si este un caz fericit daca cifra 4 nu face tot posibilul pentru a o enerva pe cifra 5 dupa ruperea relatiei.

Cifra destinului: 4 – 6

Acesti nativi se inteleg bine si isi modeleaza relatia cu o atitudine similara fata de cuibul familial. De obicei, este un cuplu durabil si fericit. Relatia este armonioasa si lipsita de reprosuri, acuzatii si scandaluri. Partenerii au obiective s gusturi asemanatoare, isi iubesc casa, de aceea o fac confortabila si frumoasa, se bucura de compania celuilalt, dar au probleme care pot aduce dezamagiri mai tarziu. Cifra 4 si cifra 6 vor sa traiasca intr-o lume micuta si confortabila, dar in cele din urma creeaza o casa plictisitoare si neinteresanta, care nu aduce bucurii nici unuia dintre nativi. Lumea lor se limiteaza la treburi de rutina, partenerii nu prea mai ies din casa si considera ca nu este etic sa se distreze in afara vietii de familie, de aceea sufera amandoi, dar tac, incercand sa se prefaca ca nu exista nici o problema, ca totul merge bine.

Cifra destinului: 4 – 7

Nativul guvernat de cifra 4 se intelege destul de bine cu persoana cu cifra destinului 7. In general, asta se datoreaza faptului ca cifra 4 are o fire echilibrata, iar cifra 7 este oarecum pasiva si rece. Este o combinatie foarte linistita cu perspective pentru o relatie nu foarte pasionala, dar durabila. Conflicte nu prea apar, pentru ca interesele partenerilor difera foarte mult. In aceasta relatie, cifra 4 se ocupa de latura materiala a vietii, iar nativul cu cifra destinului 7 este cu capul in norii lui academici. Pentru cifra 7, aceasta relatie nu este foarte interesanta, pentru ca nu exista prea multe teme de discutii, care sa-i intereseze pe amandoi la fel de mult, dar este totusi o relatie convenabila. In acest plan, cifra 7 alege confortul, siguranta financiara si stabilitatea oferite de cifra 4. La randul ei, cifra 7 ofera partenerului dezvoltare intelectuala, ajutandu-l sa devina mai putin plictisitor si invatandu-l sa se distreze si sa se bucure de viata. Pe langa acestea, cifra 7 isi manipuleaza cu iscusinta partenerul si ii directioneaza fortele in directia dorita de ea.

Cifra destinului: 4 – 8

Cifra 4 si cifra 8 se inteleg bine, pentru ca interesele lor coincid. Atat nativul cu cifra destinului 4, cat si cel guvernat de cifra 8 isi doresc stabilitate financiara. Pe de o parte, este o combinatie de succes, pentru ca ambii parteneri cauta stabilitate. Dar pot aparea complicatii din cauza “luptei pentru putere”. Incercarile persoanei guvernate de cifra 4 de a-si conduce partenerul s-ar putea sa nu-i placa cifrei 8, pentru ca aceasta se considera a fi superioara partenerului. Dar nici cifra 4 nu va fi incantata de faptul ca persoana cu cifra destinului 8 incearca sa-i dea ordine. De aceea apar certuri si scandaluri, care ranesc profund persoana guvernata de cifra destinului 4. Oricat de mult si-ar iubi partenerul, n-ar putea sa suporte insultele si umilintele si, in final, se va ajunge la despartire.

Cifra destinului: 4 – 9

Persoana nascuta sub semnul cifrei 4 se simte bine alaturi de un nativ cu cifra destinului 9, pentru ca cifra 9 este suficient de inteleapta pentru a nu-si demonstra superioritatea. Intre acesti nativi, exista o atractie reciproca. Nu poate fi prezis nimic sigur in acest caz. Fiecare situatie va fi conditionata de “nuante” neimportante la prima vedere. Cifra 4 este dispusa sa-si poarte partenerul in puf, pentru ca cifra 9 este inteleapta si spune lucruri inteligente. Daca cifra 9 este de acord sa suporte aceasta adoratie muta, relatia va dura ceva timp, dar daca cifra 9 se va satura de acest “devotament de caine” al partenerului, intr-o buna zi ea va disparea linistit, fara scandal. Asadar, totul depinde de cifra 9, important este daca doreste sa fie adorata sau daca i se pare mai interesant sa se ocupe de treburile ei.

Alte articole interesante:

 • Dragostea dupa reguli zodiacale
  Dragostea dupa reguli zodiacale

  Influenta constelatiilor Zodiacului asupra preferintelor in dragoste.

 • Numerologia sentimentelor
  Numerologia sentimentelor

  Numerologia in cuplu: ciclul sentimental de 9 ani.

 • Numerologia si numarul de telefon
  Numerologia numarului de telefon

  Afla semnificatia numerologica a numarului tau de telefon.

 • Cat de tolerante sunt semnele zodiacale?
  Ce spune data nasterii despre tine?

  Temperamentul si caracterul in functie de data nasterii.

 • Ai stabilit data nuntii?
  Data nuntii in numerologie

  Afla cu ajutorul numerologiei cum iti influenteaza data nuntii casnicia.

 • Dragostea dupa reguli zodiacale
  Horoscopul sfaturilor anti-stres

  Cum sa tii stresul sub control in functie de zodie.