Zodiac ChinezescZodiac Chinezesc
AstrologieAstrologie
Compatibilitati in dragosteCompatibilitati
AstrogramaAstrograma
NumerologieNumerologie
Anul 2023Anul 2023
Anul 2022Anul 2022

Compatibilitate in dragoste – Cifra destinului 1

Cifra destinului: 1 – 1

In acest cuplu pot aparea conflicte mari. Partenerii se atrag reciproc, datorita asemanarilor dintre ei, dar se apropie greu unul de altul si nu pot trai sub acelasi acoperis. Asta e toata problema. Cu cat se apropie mai mult unul de altul, cu atat mai dificila devine relatia. Aceleasi interese, aceleasi modalitati de realizare a obiectivelor, deseori acelasi stil de comportament, dar… Doi individualisti, neobisnuiti sa faca compromisuri sau sa cedeze. Amandoi incearca in mod constant sa-si suprime partenerul. Impreuna se simt si bine, si rau. In cele din urma, se despart. In majoritatea cazurilor sunt prieteni foarte buni, dar nu pot forma o familie fericita impreuna.

Cifra destinului: 1 – 2

Cifra 2 este delicata, democratica, sensibila si binevoitoare, cifra 1 este dura, incapatanata si in unele privinte egoista. Cifra 2 trebuie sa aiba suficienta forta ca sa reziste presiunii cifrei 1. Daca presiunea nu este puternica, se poate crea o relatie armonioasa. Dar partenerul cu cifra 2 trebuie sa fie foarte energic, daca nu dispune de suficienta energie si are o fire prea moale si flexibila, cifra 1 il va suprima fara macar sa-si dea seama de acest lucru. Este putin probabil ca cifra 2 sa fie fericita intr-o astfel de relatie. Ea niciodata nu va fi egala cu 1, intotdeauna se va simti dependenta, va trebui sa se afle mereu pe plan secundar si sa urmeze calea aratata de cifra 1. Pentru majoritatea persoanelor guvernate de 2, aceste lucruri sunt aproape insuportabile. De aceea relatia poate dura mult, dar nu si vesnic.

Cifra destinului: 1 – 3

Aceasta combinatie aduce ceva util ambelor cifre. Atat nativii cu cifra destinului 1, cat si cei cu cifra destinului 3 sunt destul de egoisti si se gandesc, in primul rand, la propria persoana. Cifra 1 tinde spre independenta, iar cifra 3 doreste sa-si descopere calitatile, adica amandoua pun in prim plan preferintele personale, nu familia. Este un parteneriat foarte bun, o relatie plina de intelegere. In acest caz, exista multe motive pentru optimism. Relatia se caracterizeaza prin activitate, dinamism, spirit antreprenorial, dar iubirea adevarata este o raritate in aceasta combinatie. Partenerii nu sunt destul de afectuosi, sinceri si deschisi, sunt puternici impreuna, dar le va fi greu sa-si imagineze si imposibil sa traiasca o dragoste plina de caldura si devotament, care se poate naste intr-o alta combinatie de caractere.

Cifra destinului: 1 – 4

Cifra 1 si cifra 4 – o combinatie imposibila. Parteneriatul poate avea sanse de reusita numai daca relatia este una strict profesionala. Diferenta ritmurilor interioare genereaza probleme in toate aspectele vietii. Cifra 1 va dori sa ocupe pozitia de lider si se va astepta ca partenerul sa-i observe intentiile si sa o laude, dar cifra 4 cel mai degraba nu le va aprecia si nu le va vedea, este mult prea preocupata de propria persoana ca sa acorde atentie manevrelor cifrei 1. In cele din urma, cifra 1 va incepe sa-si preseze partenerul din aceasta cauza, cifra 4 va rabda, cifra 1 va ataca din nou, demonstrandu-si forta si farmecul. Si atunci va izbucni un conflict grav. Cifra 4 se va satura sa-si distraga atentia de la lumea ei mica si isi va iesi din fire, iar furia cifrei 4, inzestrate cu o forta interioara uriasa, intotdeauna arata la fel: ataca ca un tanc. Respinsa astfel de partenerul mereu bland, util si rational, cifra 1 se va retrage sa-si linga ranile. O astfel de relatie se va destrama cu siguranta. Cifra 1 nu iarta traumele sufletesti.

Cifra destinului: 1 – 5

Cifra 1 cu cifra 5 formeaza o alianta si mai picanta. Relatia acestui cuplu are un caracter exploziv. Momentele de dragoste dezlantuita alterneaza cu certuri grave din cauza unor fleacuri. Relatia va fi mereu foarte instabila. Si nici nu se poate schimba nimic, pentru ca cifra 5 nu suporta sa fie condusa si nu poate ramane indiferenta fata de presiunea din partea cifrei 1, iar cifra 1 se simte inferioara si slaba cand partenerul i se opune. Partenerii se cearta, tipa unul la celalalt, se apuca amandoi de spart vesela, peste o zi inteleg ca nu pot trai unul fara altul si se impaca. Se duc si cumpara impreuna vesela noua, iar cand cifra 5 iarasi incepe sa suspecteze ca este exploatata, totul se repeta de la capat. Daca ambii parteneri au rabdare, certurile vor alterna cu impacarile o perioada lunga de timp, dar relatia tot nu va deveni stabila si trainica. Le e prea greu sa traiasca impreuna.

Cifra destinului: 1 – 6

Acest cuplu are mari sanse sa se bucure de o viata frumoasa si implinita. Cifra 1 este ambitioasa si independenta, iar cifra 6 este linistita si harnica, amandoua isi vor putea indeplini dorintele fara sa compromita interesele partenerului. Este un cuplu bun pentru ca ambitiile si pasiunile partenerilor difera mult: daca pentru cifra 1 este important sa-si arate valoarea si sa dovedeasca ca are dreptul la putere, cifra 6 nu este interesata deloc de aceasta putere, chiar ii place faptul ca cifra 1 este atat de independenta si sigura pe ea, cifra 6 se simte necesara si acest lucru o face sa se simta bine alaturi de cifra 1. Persoana guvernata de 6 isi va ajuta partenerul, va avea grija de el, va face ceea ce nu-i place lui, ii va asculta discursurile si nu va simti dorinta de a-i inchide gura in timpul urmatorului tril de privighetoare. Cifra 1 va indrazni chiar sa-si deschida sufletul, pentru ca nu se teme de cifra 6. Iar cifra 6 isi va linisti si isi va consola partenerul daca cineva il va supara.

Cifra destinului: 1 – 7

O persoana perseverenta si ferma (cifra 1) si una visatoare, cu capul in nori – se poate forma un cuplu, dar unul amuzant. O combinatie de caractere care se completeaza reciproc. Daca cifra 1 este ocupata cu propria avansare si se incanta cu importanta, genialitatea si influenta ei, cifra 7 evadeaza din cotidian si trece intr-o lume a viselor si imaginatiei si cu toate ca vede in cifra 1 idealul unei persoane active si orientate spre atingerea obiectivelor, nu incearca sa patrunda adanc in mecanismul de urmarire a obiectivelor cu perseverenta. Relatia poate fi durabila, dar de obicei este lipsita de profunzime. Totusi, ceva ii da un farmec aparte. La casnicie de obicei se ajunge cand exista o diferenta mare de varsta intre parteneri. Atunci se formeaza o uniune intre un invatator intelept si un elev activ si luptator, care absoarbe cunostintele cifrei 7 ca un burete. Daca partenerii nu dau multa importanta contactului sexual si afectiunii, vor reusi sa traiasca impreuna si sa se inteleaga. Cifra 1 chiar isi va apara partenerul de atacurile altor candidati.

Cifra destinului: 1 – 8

Aceasta combinatie este, de asemenea, amuzanta: cifra 1 este preocupata de putere si autoafirmare, iar cifra 8 controleaza fluxurile financiare. Ambii nativi sunt retinuti in a-si arata sentimentele. Se poate forma un cuplu bun numai daca nici unul dintre parteneri nu are nevoie de demonstratii de afectiune. Este mai degraba o relatie de parteneriat, decat una de dragoste, pentru ca afacerile sunt mai importante decat preferintele personale pentru ambii parteneri. Deseori, astfel de cupluri se formeaza pe interes, dar relatia dureaza numai cat timp interesele partenerilor coincid. Odata ce unul dintre ei isi schimba obiectivele, relatia se destrama.

Cifra destinului: 1 – 9

Persoana guvernata de cifra 1 este incapatanata, productiva, perseverenta, ambitioasa si aspira sa ajunga la conducere cu orice pret. Cifra 9 este inteleapta, capabila sa vada atat trasaturile negative cat si cele pozitive ale partenerului. Incearca sa reduca defectele la zero si sa incurajeze calitatile, de aceea cifra 1 nu simte disconfort si dezaprobare. Cifra 9 este partenerul optim pentru cifra 1. Aceasta combinatie este una dintre cele mai bune si pentru nativii cu cifra destinului 9. In general, au perspective bune pentru o legătură de durată. Comportamentul cifrei 1 poate fi controlat cu usurinta datorita tactului si intelegerii cifrei 9. Atunci cand trebuie, cifra 9 isi scoate partenerul din starea de deprimare sau nervi, oferindu-i metode simple de solutionare a problemei. In relatia cu persoana guvernata de cifra 9 , cifra 1 nu mai este nevoita sa se afirme, pentru ca partenerul este inzestrat cu o minte perceptiva si ii arata ca este iubita si apreciata, iar cifra 9 la randul ei are un potential intelectual ridicat si nu isi umileste partenerul, discutiile se poarta de la egal la egal. Puterea cifrei 1 este completata cu intelepciunea cifrei 9. Persoana guvernata de 1 are nevoie de indrumari si intelegere. Cifra 9 ii face viata mai usoara si mai frumoasa.

Alte articole interesante:

 • Numerologie 2022
  Horoscop Numerologic 2022

  Horoscop numerologic in functie de cifra destinului.

 • Preferintele semnelor zodiacale, privind alcoolul.
  Alco Horoscop

  Spune-mi ce zodie esti ca sa-ti spun ce bautura preferi!

 • Culoarea parului influenteaza personalitatea semnelor zodiacale
  Culoarea parului influenteaza personalitatea

  Ce caracter ai in functie de culoarea parului.

 • Ce sa faci in carantina?
  Zodiile si carantina

  Cum suporta semnele zodiacale carantina in pandemie?

 • Cum e dragostea dupa zilele saptamanii?
  Dragostea dupa zilele saptamanii

  Compatibilitatea in cuplu in functie de ziua in care s-au nascut partenerii.

 • Horoscop 2022
  Horoscop Chinezesc 2022

  Previziuni ale zodiacului chinezesc pentru anul 2022.